به گزارش خبرنگار سینما صبا، سال گذشته در جریان برپایی چهلمین جشنواره فیلم فجر، چندین بار اخباری که نباید درز پیدا میکرد، رسانهای شد. اتفاقی که چندان هم ربطی به روابط عمومی جشنواره نداشت اما در نهایت بخشی از مسئولیت این اهمال برعهده این بخش جشنواره بود.
تلخترین اتفاق در برپایی هر جشنوارهای، لورفتن اسامی برگزیدگان است و این اتفاق در اختتامیه سال پیش رخ داد. اتفاقی که پیشتر هم یکی دو بار رخ داده بود که لورفتن اسامی برگزیدگان بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر از آن جمله است. در آن سال اسامی برگزیدگان به بولتن جشنواره داده شده بود تا شماره آخر بولتن همزمان با مراسم پایانی به دست مدعوین برسد اما یک منتقد که در آن سال مسئولیت یک سایت سینمایی پربیننده را برعهده داشت، اسامی را ساعتی قبل از اعلام، در سایت خود منتشر کرد. در آن سال به دلیل این که فضای مجازی مثل سالهای اخیر، قدرت نداشت، حاشیه خاصی برای جشنواره رقم نخورد.
اما چهلمین جشنواره فیلم فجر لورفتن اسامی برگزیدگان توسط سایت فروش بلیت و بعد، تبدیل شدن «محتوای لو رفته» به استوری و توییت، خیلی سریع سبب شد تا نام برندهها به گوش مردم عادی هم برسد و اختتامیهای رقم بخورد که در آن، «محمد سلوکی» مجری مراسم کوچکترین توانی برای ایجاد جو هیجانی نداشته باشد.
اختتامیه فجر امسال اما باگهای اختتامیه شوم سال پیش را نداشت. در حالی که ستاد جشنواره و دستاندرکاران برپایی مراسم پایانی از اکثر برگزیدگان آگاه بودند، حتی یک اسم لو نرفت و هیجان اختتامیه تا لحظه آخر برقرار ماند. بگذریم از این که اتفاقات روی سن، مشورت! داوران تا دقیقه ۹۰ و یا جوایزی که توسط وزیر ارشاد و شهردار تهران به جوایز مرسوم جشنواره اضافه شد، موجب شد تا مراسم پایانی و اهدای جوایز این دوره جشنواره از حیث «غیرمترقبه» بودن از آن سوی بام بیفتد!
درس بزرگ جشنواره چهلم برای جشنواره چهل و یکم، استفاده از مدیر مجرب و افراد متخصص بود. آن هم در سالی که حاشیهسازان در کمین نشسته بودند تا هر لحظه به جشنواره فیلم فجر ضربه بزنند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است