به گزارش صبا ، این کتاب اثر مشترک منصوره اتحادیه، مریم سالور، رقیه آقابالازاده و شقایق فتحعلی زاده محسوب میشود.
خاطرهنویسی راهی برای زنده نگهداشتن خاطرات و تجربیات یک فرد است. این فرم نوشتن به مفهوم امروزی آن از اواسط دوره قاجار به دلیل رویارویی ایرانیان با غرب و آشنایی با اروپاییها شکل گرفت و بهویژه درباریان از آن استفاده میکردند.
عمادالسلطنه شازده قجر و برادرزاده ناصرالدینشاه، مانند پدرش از نوجوانی به نگارش یادداشتها و خاطرات روزانه خود پرداخت. که حاصل آن دفترچه دستنوشتهای است که طی عمر ۴۵ ساله این شاهزاده قاجار به رشته تحریر درآمد. در این کتاب نیز هفت دفترچه نخست آن تصحیح و به چاپ رسیده است. در این دوره عمادالسلطنه همراه پدر و برادر کوچکش در همدان حضور داشت و این یادداشتهای روزانه شامل خاطرات شکار، مهمانیها، مراسم و سفرش به تهران است که مقطعی از زندگی عمادالسلطنه را بازگو میکند.
از آنجا که عمادالسلطنه قاجار دوران مهمی حضور داشته و این شاهزاده از زاویه بیرونی به حکومت قاجار در سالهای پایانی و تأسیس پهلوی نگریسته، قابل اعتناست. او از جمله شخصیتهای فرهنگی و اهل قلم ایل قاجار محسوب میشد و گفته میشود غیر از این کتاب، نگارش چند رمان و ترجمه چند کتاب به فارسی نیز از جمله آثار اوست.
انتشارات تاریخ ایران کتاب «خاطرات روزانه شاهزاده حسینقلی میرزا سالور (عماد السلطنه)» در ۴۲۶ صفحه و بهای ۲۸۰ هزار تومان را منتشر و روانه بازار نشر کرده است.