مهدی علینقیپور در گفتوگو با صبا، درباره تهیه و تولید سریال شهباز گفت: تولید سریال شهباز کار سادهای نبود هم از باب رسیدن به یک فیلمنامه استاندارد و هم از لحاظ هماهنگیهای تولیدی، با توجه به تعدد لوکیشن هایی که در شهرهای مختلف ایران و بخشی درخارج کشور را در بر میگرفت. یک سال و نیم نگارش فیلمنامه و در ادامه ۳ ماه پیش تولید و ۸ ماه هم صرف فیلمبرداری شده است.
او درباره نقدهایی که پیرامون این سریال صورت گرفته، گفت: هیچ کاری نمیتواند ادعا کند که بدون ایراد است حتما نقدهای هم هست منتها به این دلیل که هنوز درگیر ادیت نهایی دو قسمت نهایی سریال هستم زمان این را نداشتم که بازخوردها را به صورت کامل رصد کنم و چنانچه نقدهایی باشد من خیلی خوشحال میشوم که آنها را بخوانم تا در تولیدات بعدی، رفع این ایرادات را مدنظر داشته باشم. جدا از این همکاران و دوستان بیننده از این اثر استقبال کرده و در ادامه این مسیر به ما دلگرمی دادهاند. الگوی ژانری این اثر یک تریلرمعمایی بود که در فواصل نمابهنما و زمانبندی پرش از حادثه به حادثه دیگر کاملا رعایت شده بود طوری که در کل سریال از سکانسهای بالاتر از ۲ دقیقه استفاده نشده است.
علینقیپور درباره کار با صدا وسیما را در این شرایط از نظر پخش و استقبال مردمی گفت: بنده و اقای آشتیانی پور حدود ۱۵ سال است که در مرکز تولید فیلم و سریال صدا و سیما مشغول به کار هستیم، در این مدت شاهد هستیم که این قبیل فراز و فرودها همیشه وجود داشته است درهر دوره به دلیلی، اما نکته مهم این است که همچنان رسانه تلویزیون، مخاطب دائمی خود را دارد و چنانچه اثر خوبی را ارائه کند حتما از آن اقبال خواهد شد. این مسئله را از بازخوردهای سریال شهباز داشتهایم که علیرغم اینکه نتوانستیم هیچ تبلیغ خاصی برای این سریال داشته باشیم اما شهباز توسط مخاطب دنبال شده است. کارخوب مخاطب خود را خواهد داشت. با احترامی که برای همه همکاران خود قائل هستم اما بخشی از این عدم استقبال عمومی مردم از رسانه تلویزیون به این دلیل است که باید قبول کرد ارائه آثار بیکیفیت و پخش آنها از شبکههای مختلف به مرور باعث ریزش مخاطب تلویزیون شده است.
منبع: روزنامه صبا