به گزارش صبا، محمد اسفندیاری (پژوهشگر و کتابشناس) نویسندۀ اندیشه نامۀ استاد محمدرضا حکیمی، با اشاره به فیلم مستند فریاد روزها در مقایسه با تمامی کتب منتشرشده دربارۀ استاد حکیمی، میگوید: درباره استاد حکیمی تا آنجایی که میدانم سه کتاب نوشته شده که یکی از آنها برای بنده است. من برای نگارش آن کتاب شش ماه صبح تا شب کار کردم. چون آقای حکیمی اجازه داده بود بنویسم (کتاب راه خورشیدی) در آن زمان و هر لحظه با خود می گفتم ممکن است استاد حکیمی پشیمان بشود و بگوید آنهایی که نوشتید بریزید دور! از این رو شش ماه شبانه روز کار کردم؛ در کل، سه کتاب دربارۀ ایشان منتشر شده و می خواهم بگویم: اگر نود و هفت کتاب دیگر درباره ایشان منتشر شود، میشود صد کتاب؛ آن صد کتاب برابراست با این فیلم!
راوی و تهیه کنندۀ این فیلم، جناب دکتر موحدی، پیام استاد حکیمی را خیلی خوب گرفته است، کسی ممکن است پنجاه سال با (بحث) حافظ نشست داشته باشد، اما فقط نسخه بدل های حافظ را بفهمد و شخصیت و روح حافظ را متوجه نشود؛ اما ممکن است یک نفر یک سال با حافظ کار کند، اما روح آن را بفهمد و متوجه بشود او چه رندی بوده و چه می خواسته است. در این مستند، آقای دکتر موحدی که عهده دار تهیۀ آن بودند ، روح و لُب لُباب اندیشه های استاد را آوردهاند: کرامت انسان ، عدالت اجتماعی و… و برای من که سالها خدمت استاد بودم، (این مستند) تازگی داشت . همان گونه که ضرب المثلی چینی می گوید: یک تصویر از هزاران واژه برتر است.
فیلم مستند «فریاد روزها؛ محمد رضا حکیمی» به تهیه کنندگی دکتر محمدرضا موحّدی و کارگردانی وحید موحّدی در چهارمین جشنواره فیلم اشراق حضور داشت و نامزد بهترین مستند آن جشنواره شد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است