وی افزود: در زمینه آموزشهای هنری تخصصی و تربیت هنرمندان متخصص هم اکنون ۶۵ هنرستان هنرهای زیبا در کشور فعال است که ۱۵ هنرستان در همین ۲ سال اخیر راهاندازی شده است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزشهای هنری وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: حدود هشت هزار دانشآموز در این مدارس تحصیل میکنند.
اسماعیلی اعلام کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده قرار است تا پایان دولت سیزدهم در همه استانهای کشور دستکم ۲ هنرستان هنرهای زیبای دخترانه و پسرانه راهاندازی شود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزشهای هنری وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه اولویت راهاندازی هنرستان هنرهای زیبا در مرحله نخست مراکز استانهای فاقد این ظرفیت هستند با این حال طی ۲ سال گذشته در برخی از شهرستانها مانند لارستان، میناب، شاهرود، کاشان و نیشابور نیز راهاندازی شد.
وی با اشاره به سابقه درخشان هنرستانهای هنرهای زیبا گفت: این هنرستانها خاستگاه هنرمندان طراز اول کشور بوده و این هنرمندان کماکان به این مدارس هنری عِرق دارند.
اسماعیلی اضافه کرد: هنرستان هنرهای زیبا در سالهای مختلف خاستگاه رتبههای برتر کنکور سراسری در رشته هنر بوده چنانکه در سال گذشته رتبه یک و امسال رتبههای ۲، چهار و بسیاری دیگر از رتبههای برتر داوطلبانی از این هنرستانها بودهاند.
وی گفت: امسال برند هنرستان هنرهای زیبا پس از ۱۰۰ سال ثبت معنوی شد که گام بزرگی است.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشهای هنری وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جای تعجب است که شیراز تا کنون از هنرستان هنرهای زیبای دخترانه محروم بود، اظهار کرد: امروز به عنوان روز راهاندازی نخستین هنرستان دخترانه هنرهای زیبا شیراز، فرازی از تاریخ این شهر هنرخیز و هنرپرور خواهد بود.
اسماعیلی تاکید کرد: هنرستان «کیمیای هنر» شیراز پس از این افتتاحیه نیازمند حمایت جدی است و مسئولان آموزش و پرورش باید برای فراهم کردن امکانات، تجهیزات و ارتقای بیشتر آن تلاش کنند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزشهای هنری وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: آموزش در همه حوزهها به ویژه در فرهنگ و هنر زیربنا و زیر ساختار همه برنامهها و امور فرهنگی است و به این دلیل علاوه بر آموزشهای تخصصی ارتقای سواد هنری جامعه نیز در دستورکار وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم قرار گرفت.
وی افزود: تا کنون در در قالب طرح «هنر برای همه» ۷۲ هزار نفر در مناطق محروم سراسر کشور در ۱۰۰ رشته هنری آموزش دیدهاند.
اسماعیلی عنوان کرد: هدف از اجرای آن طرح محرومیت زدایی از عرصه هنر و فراهم کردن دسترسی همگانی برای آموزشهای هنری بود.
وی اعلام کرد: به زودی دور دوم طرح هنربرای همه در سراسر کشور اجرایی میشود که گام بزرگی در ارتقای سواد هنری جامعه است.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشهای هنری وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در سیاستهای جدید این وزارتخانه شاهد ارتقای کمی و کیفی آموزشهای هنری در زمینههای مختلف هستیم و در این مسیر آموزش و پرورش استعدادهای هنری و تربیت هنرمند متعهد و متخص ایرانی مسلمان برای جامعه ایران اسلامی در دستور کار قرار دارد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است