پردیس سینمایی «رزمال» افتتاح شد/ هفت سالن با ظرفیت بیش از ۲ هزار نفر | پایگاه خبری صبا
امروز ۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۴۲

پردیس سینمایی «رزمال» افتتاح شد/ هفت سالن با ظرفیت بیش از ۲ هزار نفر

پردیس سینمایی رزمال با حضور رئیس سازمان سینمایی کشور امروز ۱۷مهرماه افتتاح شد.

به گزارش صبا و به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی کشور، پردیس سینمایی رزمال با حضور محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی کشور و جمعی از مدیران سینمایی و هنرمندان امروز دوشنبه ۱۷مهرماه افتتاح شد.

در ابتدای مراسم محمدرضا صفایی‌فر مالک و بهره‌بردار پردیس سینمایی رزمال ضمن خوش‌آمدگویی، گفت: این مجموعه حاصل تلاش‌های ۱۱ ساله است که تاکنون چهار نشان طلایی و بین‌المللی را به خود اختصاص داده است. امروز بخش دیگری از این مجموعه به ثمر می‌رسد‌. ایده ساخت رزمال از مقایسه با کشور دبی شروع شد و زیرساخت‌های آن را با ایران مقایسه کردم. ساخت اینگونه مجتمع‌ها نیاز به منطقه‌ای دارد که از امکان دسترسی‌های آسان بهره‌مند شود. مراحل نقشه‌برداری و کسب مجوز را گذراندیم و از افراد متخصص برای ساخت این مجموعه استفاده کردیم.

وی افزود: اطلاعات ساختمانی عاملی است که منجر به موفقیت ساخت اینگونه مجموعه‌ها می‌شود. رزمال به همه ابعاد ساختمانی ورود کرده و در بخش تولید و نظارت از تیم متعهد دعوت به همکاری شده و از تخصص‌ها به روز جهانی بهره برده است. در حادثه متروپل گروه ناظر، طراح و‌ نصاب تاثیر داشته است.

صفایی‌فر خاطرنشان کرد: عمر این ساختمان به طول معمول ۳۰۰ سال است و کمال وسواس را در ساخت آن به کار برده‌ایم و ۱۶ هزار نفر در ساخت این مجموعه ما را همراهی کردند. امیدوارم همه در جهت سطح رفاهی تلاش کنیم و مفید باشیم و هر چیزی را گردن مسئولان نیندازید. نیاز به گسترش زیر ساخت و مجتمع در کشور وجود دارد تا همه اعضای خانواده زیر یک سقف یا آرامش‌ از همه امکانات استفاده کنند. رزمال یا عشق ساخته شده و امروز همین امر باعث ادامه کار ما شده است.

در ادامه همایون اسعدیان رئیس شورای صنفی اکران گفت: ۲۰ سال می‌شود که با اکران سینما سرو کار دارم. طی ۱۰ سال گذشته، در چرخه اکران تنها می‌توانستیم حداکثر ۲۰ سالن نمایش داشته باشیم اما در حال حاضر در این فاصله زمانی، یک فیلم تنها در غرب تهران می‌تواند بالای ۱۵ سالن سینما و فروش بسیار خوبی داشته باشد.

وی عنوان کرد: ساخت و افزایش سالن‌های نمایش در ۱۰ سال اخیر به همت بسیاری از مسئولان است. زمانی ما فکر می‌کردیم که مجتمع‌های تجاری به سینما کمک می‌کنند اما این سینماست که به رونق مجتمع‌ها کمک می‌کند و هر سالن سینما دریچه جدیدی به جهان مدرن است و پای ما را به دنیایی که از آن باز می‌کند، رزمال با هفت سالن یعنی هفت جهان متفاوت که انگیزه‌ای برای دیگر بهره‌برداران سینما خواهد بود.

جمال ساداتیان تهیه‌کننده سینما در ادامه این مراسم گفت: سینما مرکزی برای گردشگری است این در حالی است که سرانه سالن‌های نمایش قبل از دولت سیزدهم اوضاع خوبی نداشت و خوشبختانه در ۲ سال اخیر به همت سازمان سینمایی بیش از ۲۰۰ سالن نمایش به کشور اضافه شده‌اند و با ادامه این روند شاهد افزایش بیشتر آن نیز خواهیم بود.

وی افزود: بر اساس شاخص سرانه سالن‌های سینما در دنیا، آمریکا ۴۰ هزار سالن دارد که در قبال این کشورها ما باید ۱۰ هزار سالن داشته باشیم، نباید منتظر دولت باشیم، در بخش خصوصی می‌توانیم شاهد سرانه سالن کشور باشیم.

محمد خزاعی در این مراسم گفت: خوشحالم که امروز در آیین افتتاح پردیس رزمال حضور دارم و امیدوارم بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران دلسوز بیش از همیشه برای ارتقا و توسعه فضای فرهنگی و زیرساخت‌های سینمایی وارد میدان شوند.

وی افزود: پردیس سینمایی رزمال، ۲۲۸امین سالن سینمایی است که در دولت سیزدهم افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است. در این راستا، اقدامات گسترده‌ای در بسیاری از حوزه‌ها اعم از دولتی و خصوصی در حال انجام است.

رئیس سازمان سینمایی خاطرنشان کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ۵۰ سالن سینمایی به همت موسسه سینماشهر به زودی افتتاح خواهد شد و در نظر داریم تا پایان کار دولت سیزدهم، ۴۰۰ سالن سینمایی دیگر نیز بهره‌برداری شود تا نهایتا برنامه‌ریزی ما برای دستیابی به هزار سالن در این دولت محقق شود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر شور و نشاط مخاطبان به سینما بازگشته و منجر به دلگرمی سرمایه‌گذاران برای توسعه سالن‌های سینما شده است. در این شرایط لازم است به فکر تولید فیلم با شرایط مطلوب و ذائقه مخاطبان با موضوعات و ژانرهای مختلف باشیم.

خزاعی برنامه اکران سالن‌های سینما در سانس‌های صبح را از دیگر برنامه‌های مدون شده سازمان سینمایی دانست و گفت: طرح اکران دانش‌آموزی برای صبح‌ها در دست اقدام است.

وی در پایان عنوان کرد: امیدواریم به همت سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی، سالن‌سازی در هر جای ایران از جمله مناطق محروم و فاقد سینما ادامه داشته باشد. بنده قدردان همه سرمایه‌گذاران هستم چراکه اگر همت این افراد نباشد توسعه فرهنگی و اجتماعی نخواهیم داشت. ما نیز باید تلاش کنیم تا موانع بر سر راه آن‌ها را حل کنیم.

در ادامه لوح تقدیری از سوی معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی به صفایی‌فر مالک و بهره‌بردار پردیس سینمایی رزمال اهدا شد.

صفایی ریاست اتاق اصناف ایران نیز در این مراسم عنوان کرد: پروژه رزمال، توام با عشق است. کارهای توام با عشق به نتیجه می‌رسد، عشق به سرزمین و میهن در اینگونه مجتمع‌ها، در توسعه زیر ساخت‌ها تاثیر دارد.

وی در پایان تصریح کرد: ساخت این مجموعه فارغ از اشتغال برای افراد، اعتباری برای اقتصاد کشور خواهد بود. کشوری که دائما مورد تحریم بین‌المللی قرار می‌گیرد‌. این کشور مستعد بهترین خدمات و رشد و تعالی اقتصادی است. ایجاد اینگونه مراکز به اقتصاد ملی و‌ تولید ناخالص، جذب گردشگر کمک می‌کند و امیدوارم این بسترهای زیر ساخت توسعه را از دست ندهیم و روحیه سرمایه‌گذاران را حفظ کنیم.

این مجتمع با ۲۰۰ هزار متر زیربنا در منطقه ۲۲ تهران واقع شده و شامل هفت سالن مدرن و به روز سینماست که یک سالن ۲۸۴ نفره، سه سالن ۱۱۳ نفره، یک سالن ۱۰۰ نفره، یک سالن وی آی پی، یک سالن ۶۶ نفره و یک سالن کنسرت ۱۷۰۰ نفره را شامل می‌شود.

سالن‌های سینمای رزمال با استفاده از بهترین متد طراحی و سیستم صوت و تصویر تجهیز و تکمیل شده و در ساخت هر سالن طراحی‌ای صورت گرفته است که می‌تواند نیازهای فرهنگی مردم این ناحیه را پاسخ دهد.

در مراسم افتتاحیه پردیس سینمایی رزمال، یزدان عشیری، محمدرضا فرجی، قادر آشنا، حبیب اسماعیلی، محمدقاصد اشرفی، غلامرضا فرجی، علیرضا اسماعیلی، سید جمال ساداتیان، همایون اسعدیان، محمد صابری، قربانی، شفیعی نیز حضور داشتند.

There are no comments yet


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۹/۰۱۴/۹۱۳/۴۰۰
  • زودپز
    ۱۷۱/۳۵۴/۰۳۵/۰۰۰
  • تمساح خونی
    ۱۶۸/۲۸۰/۴۲۷/۲۵۰
  • مست عشق
    ۱۲۰/۲۹۹/۷۲۰/۷۵۰
  • پول و پارتی
    ۹۰/۰۰۰/۳۵۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • صبحانه با زرافه‌ها
    ۶۵/۳۲۳/۷۹۱/۵۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۴۸/۱۴۲/۱۱۹/۵۰۰
  • قیف
    ۲۷/۰۲۷/۶۵۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۵/۵۹۴/۸۹۸/۶۰۰
  • قلب رقه
    ۱۴/۰۲۶/۷۲۶/۰۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۲/۳۹۲/۰۶۱/۵۰۰
  • شه‌سوار
    ۱۰/۶۱۵/۹۴۸/۵۰۰
  • باغ کیانوش
    ۶/۰٬۷۰/۷۸۴/۰۰۰
  • شنگول منگول
    ۱/۲۴۶/۰۲۷/۵۰۰
  • استاد
    ۹۹۲/۹۳۰/۰۰۰
  • سه‌جلد
    ۳۸۰/۷۹۰/۰۰۰
  • نبودنت
    ۲۴۸/۶۶۰/۰۰۰
  • شبگرد
    ۱۸۳/۳۵۰/۰۰۰