به گزارش خبرگزاری صبا، رضا علیآبادی مولف و نوازنده تنبور، آلبوم تصویری «فرمهای بیپایان» هنر بداههنوازی تنبور را منتشر کرد.
علیآبادی درباره این آلبوم گفت: بهعنوان نوازنده با وجودی که سه کتاب تخصصی در حوزه تنبور منتشر کردهام و بیش از یک دهه سابقه تدریس در زمینه موسیقی دارم، خود را یک سولیست میدانم و علاقه بسیاری به اجراهای انفرادی یا دونوازی داشته و دارم، زیرا روحم در این ژانر آرام میگیرد و حس میکنم آزادی و تواناییام در این حوزه بیشتر است.
این نوازنده درباره فعالیت در گروههای موسیقی بیان کرد: در اوایل دهه هشتاد بیشتر در گروههای دوستان و گاها گروه خودم اجراهای گروهی داشتم تا اینکه در سال ۱۳۸۸ اولین دونوازی را در کاخ سعدآباد اجرا کردم و این نقطه عطف شروع اجراهای بعدی من شد.
وی افزود: با چند سال تاخیر، از سال ۱۳۹۴ تا اکنون حداقل سالی دو اجرا در قالب دو یا سهنوازی در تالار رودکی برگزار کردهام، بیشتر از بداههنوازیِ نقطهای بهره بردهام که طول اجرا مشخص و گرهگزاری شده بود و کلیت بداهه بود.
علیآبادی درباره بداههنوازی توضیح داد: پس از هشت اجرا در این قالب تصمیم گرفتم به ایدهای که در فکرم میگذشت برسم که بداههنوازی محض به صورت انفرادی بود. کاری که بیش از پیش خودم را به چالش میکشید و استرسهای خاص خودش را داشت.
به گفته وی، این آلبوم تصویری، فیلم همان کنسرت تکنوازی است که در ۲۵ مرداد ماه امسال در تالار رودکی برگزار شد و بازخوردش آنقدر مثبت بود که تصمیم گرفته شد آن را به صورت تصویری منتشر کند. فصل مشترک یک سولیست شکستن مرزهای خودش است و رو به جلو بودن.
این نوازنده تنبور درباره فعالیتهای امسال خود اشاره کرد: امسال سال پرفشاری بود، در خرداد ماه کتاب «چهل تمرین» را منتشر کردم و بلافاصله این کنسرت را در پیش داشتم. حدود دو ماه بعد از این کنسرت کتاب سومم «از نظم تا مقام» در هفته گذشته منتشر شد و اکنون زمان انتشار آلبوم تصویری کنسرت است.
وی در پایان گفت: من به عنوان یک نوازنده و معلم و مولف ابتدا به خودم بدهکارم و بعد به جامعهای که خود را عضوی از آن میدانم. جامعهای که هر یک از ما سهمی در آن داریم. همواره سعی کردم در حوزههایی بیشتر فعالیت کنم که یا در آن حوزه کاری انجام نشده و یا کارهای کمی در آن زمینه انجام شده است و قطعا زمان، آثار نوشتاری، صوتی و تصویریام را قضاوت خواهد کرد.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است