به گزارش صبا به نقل از روابطعمومی استودیو بادبان، میلاد میرزایی هنرمند جوان و آتیهداری است که در فیلم و سریالهای مختلفی چون «سرزمین مادری»، «بانوی عمارت»،«شرم» و… نقشآفرینی کرده است، اما اغلب مخاطبین او را با بازی در سریال «احضار» به یاد دارند.
میرزایی که در سریال «مستوران٢» نیز نقشآفرینی کرده است، با اشاره به نحوه ورودش به عرصه بازیگری گفت: سال ١٣٨۴ فعالیت حرفهای خود را با تئاتر آغاز کردم و سالها در این حوزه مشغول به فعالیت بودم. حوالی سال ١٣٨٧ بود که وارد سینما و تلویزیون شدم و در کنار آن همچنان تئاتر را ادامه دادم.
وی با اشاره به حضورش در سری جدید سریال «مستوران» و علاقه به حضور در یک مجموعه تاریخی بیان کرد: در فصل اول این مجموعه نیز قرار بود بازی کنم اما به دلیل حضور در پروژه دیگری موفق نشدم که فصل یک «مستوران» را تجربه کنم. در فصل دوم توسط محمدرضا اصلی دستیار اول کارگردان به این پروژه معرفی شدم، ابتدا قرار بود در نقش دیگری حضور داشته باشم اما عطا پناهی، تهیهکننده مجموعه «مستوران» نقش «گرگین» را به من پیشنهاد داد، پس از اشراف کامل درباره این نقش، به آن علاقهمند شدم و پذیرفتم.
میرزایی با بیان این مطلب که فصل اول سریال «مستوران» علاوه بر جذابیت موضوع با نمایش جزئیات و نقشآفرینیهای خوبی ساخته شده بود، افزود: در فصل دوم این مجموعه با تجربهای که از فصل قبل این اثر به دست آمد، مخاطب شاهد یک اثر جذابتر و قویتر خواهد بود.
این بازیگر ادامه داد: پیش از بازی در سریال «مستوران٢» تجربه بازی در آثار تاریخی را داشتهام و با این فضا آشنا هستم، پیشنهادهای زیادی هم برای بازی در آثار تاریخی داشتم اما ترجیحم بر این بود که نقشهای خاص و جذابی را در این ژانر تجربه کنم. نباید فراموش کنیم که نقشآفرینی در یک اثر تاریخی، علاوه بر تفاوتی که نسبت به بازی در آثار رئال و امروزی دارد دشوارتر هم خواهد بود. از بازی و نقشآفرینی گرفته تا فرم و پوشش و گریم.
میرزایی با اشاره به این موضوع که برای بازی در نقش «گرگین» روزی ۴ الی ۵ ساعت گریم میشد، گفت: در آثار تاریخی علاوه بر گریم، ادبیات و لباسی که باید در این ژانر از آن استفاده شود سختی کار را بیشتر میکند. همینجا از امید گلزاده طراح چهرهپرداز و ژاله زکیزاده طراح لباس این مجموعه تشکر میکنم، چراکه وقتی گریم و لباس خود در این سریال را دیدم انگیزهام برای حضور در این مجموعه دو چندان شد.
وی افزود: «مستوران»، پروژه سخت و دشواری بود اما حضور عوامل حرفهای در این مجموعه به خصوص علی هاشمی کارگردان این کار، سختی کار را کاهش داد و باعث کمک به من در روند بازیگری شد.
میرزایی در پایان با اشاره به شرایط فعلی تلویزیون گفت: به هیچ عنوان اعتقاد ندارم که تلویزیون مخاطبین خود را از دست داده است، بلکه معتقدم اگر کار خوب و با کیفیت ارائه شود، برای مردم فرقی ندارد که آن اثر در چه بستری به او نمایش داده میشود، بلکه مخاطب فقط به دنبال تماشای محصول خوب و با کیفیت است. زمانیکه مخاطب ببیند تلویزیون اثر با کیفیتی برای ارائه دارد، حتما آن را دنبال خواهد و هنرمند نیز در این بستر نقشآفرینی خواهد کرد.
There are no comments yet