به گزارش صبا، کارگردان مستند «می ۱۹۶۸» گفت: در برهه ای عدهای از هنرمندان بواسطه فعالیت هنری خود و متوقف نشدن، مورد هجمه قرار گرفتند و آقای طهماسب نیز از این قاعده مستثنا نبود اما او برخلاف بسیاری که از این هجمهها میترسند و تصور میکنند باید به دلیل این همکاری مدام عذرخواهی کنند، به تنهایی در برابر این هجمهها ایستاد.
احسان امی درباره زنده یاد ناصر طهماسب گفت: اتفاقاتی که طی چند سال گذشته افتاد و باعث شد بسیاری از هنرمندان درگیر مسائل سیاسی و هجمه های گوناگون شوند، برای ایشان هم رخ داد و او برای خواندن چند نریشن مورد حمله قرار گرفت اما بدون پشتوانه هیچ نهادی یک تنه در مقابل همه این موارد ایستاد.
امی ادامه داد: این اتفاقات باعث شد عدهای از هنرمندان بخاطر ادامه فعالیت حرفه ای و هنری خود غیرمنصفانه مورد هجمه هایی از قبیل همراهی با حاکمیت قرار بگیرند و آقای طهماسب نیز از این قاعده مستثنا نبود اما ایشان به تنهایی در برابر این هجمهها ایستادند؛ برخلاف بسیاری از روشنفکران و فعالین عرصه هنر که از این هجمهها میترسند و تصور میکنند باید به دلیل این همکاری مدام عذرخواهی کنند.
کارگردان مستند می ۱۹۶۸ افزود: بسیاری از فعالان این عرصه همچون آقای فرمانآرا و خانم برومند به شکلهای مختلف مجبور به پاسخگویی شدند و برای یکی از هنرمندان در حد کنار گذاشتن عرصه پیش رفت، اما برای آقای طهماسب این گونه نبود و ایشان در برابر هجمهها ایستاد و کارش را انجام داد.
وی پس از دریافت جایزه بهترین گفتار متن از هفدهمین جشنواره بینالمللی سینماحقیقت افزود: شاید این جایزه افتخار بزرگی برای ایشان نبود اما همین که برای ما ارزش قائل شدند، توفیق بزرگی بود.
شنبه شب در اختتامیه هفدهمین دوره جشنواره سینماحقیقت و یک روز پس از درگذشت «ناصر طهماسب» جایزه بهترین گفتار متن را برای مستند می ۱۹۶۸ ساخته احسان امی به این هنرمند تعلق گرفت.
*نشر اول: ایرنا
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است