به گزارش صبا، او اظهار داشت: امروز دو تفاهم نامه مهم را با ترکیه به امضا رسانیدم که یکی تفاهمنامه جامع همکاریهای رسانهای بین دو کشور است. اتقاق مهم دیگر تفاهم نامه ارتباطات فرهنگی بود که سال ۲۰۲۵ را سال فرهنگی ایران و ترکیه اعلام کردیم. از ترکیه برای حضور ویژه در نمایشگاه کتاب سال ۲۰۲۵ دعوت کردم.
وزیر ارشاد اضافه کرد: ساخت فیلمهای مشترک توسط هنرمندان ایرانی و ترکیهای پیوند راسخ فرهنگی بین دو کشور را نشان خواهد داد.
او متذکر شد: مرزهای سیاسی با مرزهای فرهنگی فرق دارد و ایران فرهنگی بسیار گستردهتر است که این نشانه عظمت فرهنگی ایران است. قرار است در تهران برنامه ویژه ای برای مولوی داشته باشیم و سال ۲۰۲۴ نیز در ترکیه سال مولانا بوده است و بنا شد همکاری خود در این زمینه را هم افرایش دهیم.
وزیر فرهنگ: مفاخر ایران فرهنگی، امکانی بزرگ برای تعمیق حوزه تمدنی مشترک میان کشورمان با همسایگان هستند
همچنین محمدمهدی اسماعیلی در صفحه خود در ویراستی نوشت:مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه سرآغاز جهشی بزرگ در روابط دو کشور به ویژه در حوزه فرهنگی و تمدنی است. در آنکارا همراه با مذاکرات فشرده فرهنگی، دو تفاهمنامهٔ همکاریهای رسانهای و تعیین سال ۲۰۲۵ به عنوان سال فرهنگی ایران و ترکیه را امضا کردیم. در این مذاکرات، گزارشی از چگونگی توسعه روابط شهرهای فرهنگی میان دو کشور مانند قونیه و خوی را به حضور آیتالله رئیسی و آقای اردوغان ارائه کردم و همچنین، طرح تشکیل «قطبهای فرهنگی-منطقهای» را شرح دادم که درباره نیازهای آن از جمله خطوط ریلی، هوایی و جادهای بحث شد. دیپلماسی فرهنگی ایران، جغرافیامحور نیست،بلکه تمدنمحور است و معتقدیم مفاخر ایران فرهنگی،امکانی بزرگ برای تعمیق حوزه تمدنی مشترک میان کشورمان با همسایگان هستند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است