به گزارش خبرنگار سینماصبا، فیلم «قلب رقه» به نویسندگی و کارگردانی خیرالله تقیانیپور و تهیهکنندگی سعید پروینی در سانس سوم سومین روز از چهل و دومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. فیلمی که تحسین بسیاری از مخاطبان را برانگیخت و به نظر میرسد میتواند یکی از شانسهای دریافت سیمرغ بلورین باشد.
عشق و جنگ دو مقوله پرکشمکش و تنشزا هستند که هر دو دارای قابلیتهای دراماتیک زیادی بوده و فیلمهای زیادی را به تاریخ سینما عرضه کردهاند. «قلب رقه» یکی از فیلمهایی است که هر دو بستر دراماتیک را در آغوش کشیده است. «قلب رقه» دیدار دو عاشق را پس از سه سال و در میانه جنگی پرالتهاب به تصویر کشیده است. شخصیتهای مرد و زن که هر دو دارای هویت اجتماعی مستقلی هستند، در نخستین دیدار خود به موضوعی مهم میپردازند: «زنده بودن فردی که تصور میشود مرده بود، آن هم در قلب شهر رقه، شهری غریبه برای هر دو مرد.»
بدون تردید به تصویر کشیدن فضای جنگ، آن هم در روزگار ما، نیاز به تجهیزات و جلوههای ویژه دقیقی دارد تا بتواند تماشاگر را میخکوب پرده کند. «قلب رقه» از این منظر فیلمی موفق بوده که با جلوههای ویژهاش مخاطبان را به تحسین وامیدارد. بازیهای روان، فضاسازی مناسب و قابهای تصویری زیبا، نشان از حرفهای بودن عوامل، تیم تولید و کارگردانی آن دارد. فیلم «قلب رقه» در ژانر خود یکی از آثار قابل تأمل در جشنواره فیلم فجر به شمار میآید که توانسته در بستر برون مرزی، موفق از کار درآید.
*سحر ناسوتی
There are no comments yet