به گزارش خبرنگار تجسمی صبا، سیده مهرسا صالحی، طراح نوزدهسالۀ قزوینی، از انگشتشمار کسانی است که علاوهبر تحصیل در رشتۀ گرافیک دانشگاه هنر تهران به آموزش نیز میپردازد. او مدرس طراحی در سبک هایپر رئال، مدادرنگی، آبرنگ، گواش و… و همچنین فعال در زمینۀ عکاسی تبلیغاتی، عکاسی مراسم مذهبی محرم، نیمۀ شعبان و… است. از نبوغ این هنرمند جوان میتوان به تسلط کاملش به زبان کرهای نیز اشاره کرد؛ تا جایی که موفق شد بورسیۀ کرۀ جنوبی در رشتۀ ama که مربوط به رشتههای هنری است، بهدست آورد. او بنا به دلایلی ایران را ترک نکرده است.
صالحی دربارۀ برنامههای آیندهاش به خبرنگار صبا میگوید: برنامهام برای آینده این است به یک عکاس خبری ماهر تبدیل شوم. دوست دارم از حال و روز ایران عکسبرداری و آثارم را برای تاریخ ایران ثبت کنم. تجربۀ من در زمینۀ عکاسی نسبتبه طراحی بیشتر است و دقیقاً میدانم چگونه این کار را درست انجام بدهم.
او ادامه میدهد: چنانچه بخواهم از دید خودم عکاسی را تعریف کنم، باید بگویم که عکاسی چیزی فراتر از صرفاً ثبتکردن عکس است. ما عکس را نگه میداریم تا بعداً خاطراتمان را همیشه داشته باشیم و آنها را مرور کنیم؛ بنابراین عکسهایی که من از ایران میگیرم برای زندهنگهداشتن خاطرات جمعیمان است. من این را خیلی دوست دارم و قصدم این است که ۱۰ یا ۲۰ سال بعد وقتی کسی عکسهایم را میبیند، حس کند که در آن تصاویر زندگی میکند. من واقعاً این کار را روی پلۀ آیندهام میبینم.
صالحی دربارۀ هنرمندان محبوبش در عکاسی میگوید: من آثار محمدرضا میرزایی را که در سبک انتزاعی، خیابانی و هندسی است، بسیار میپسندم.
این هنرمند در رد این موضوع که برخی معتقدند «برای داشتن یک پایۀ قوی در نقاشی باید حدود ۱۰ سال طراحی کار کرد»، میگوید: من با این دیدگاه موافق نیستم. به نظر من به تعداد سالهایی که تمرین میکنیم، ربطی ندارد، بلکه این کیفیت کار است که به هنرمان ارزش میدهد. با تمرینهای زیاد است که هر کسی میتواند به نتیجۀ دلخواهش برسد. تمرین، تمرین و تمرین.
او در پایان میافزاید: من مدرس زبان کرهای نیز هستم و این زبان را از هفتسالگی فراگرفتم. برای مهاجرت به کرۀ جنوبی هم برنامهریزی کردهام و هدفم این است که بعدها جهان را نیز در عکسهایم ثبت کنم.
پریسا اسماعیلینیا
There are no comments yet