مهدی صدیقی کارگردان انیمیشن «آتل» در گفتوگو با خبرنگار سینما صبا درباره شکلگیری ایده این انیمیشن تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، گفت: ایده این انیمیشن از دیدن یک تصویر و عکس شکل گرفت که آن عکس دقیقا شبیه ماجرای «آتل» بود. گروهی برقکار که میخواستند تیر برق قدیمی در یک جاده را جابهجا کنند که با پرندهای روبهرو میشوند و نمیدانند چه کاری باید انجام دهند. ایده «آتل» از دیدن این تصویر شکل گرفت.
وی افزود: پروسه تولید این انیمیشن نزدیک به ۱۵ ماه طول کشید و بعد از آن در جشنوارههای مختلف داخلی و بین المللی حضور پیدا کرد.
کارگردان انیمیشن «آتل» درباره حضورهای مختلف این اثر توضیح داد: در بخش حضورهای داخلی کار خود را با حضور در جشنواره دوسالانه پویانمایی تهران آغاز کردیم و در ادامه در جشنواره فیلم کوتاه رشت حضور پیدا کردیم و اولین جایزه این فیلم را که دیپلم افتخار بهترین انیمیشن بود، کسب کردیم. در بخش بین المللی این فیلم به بیش از ۱۸ جشنواره راه پیدا کرده است که ازجمله آنها میتوان به لوتراکی یونان، سن بندتو ایتالیا، شیملا هند، پالم اسپرینگز آمریکا، لنزهای نوظهور کانادا و… اشاره کرد. در بخش بین الملل از جشنواره گاتفست جامائیکا نامزد بهترین فیلم خارجی شدم و در همین جشنواره هم جایزه بهترین کارگردانی انیمیشن را دریافت کردم.
مهدی صدیقی در پایان تاکید کرد: این روزها مشغول ساخت یک مستند درباره یکی از روحانیون شیراز در دوره قاجار هستم که یک کار داکیودرام و کارهای بازسازی انجام شده است و درحال حاضر در مرحله تدوین قرار دارد. امیدوارم فیلم یک ماه آینده به پایان برسد و بتوانیم برای حضور در جشنواره «سینماحقیقت» اقدام کنیم. به امید خدا به زودی کار روی یک فیلمنامه انیمیشن را آغاز خواهم کرد.
انیمیشن «آتل» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی درباره مرد رانندهای است که در جاده خاکی به کمک بازوی مکانیکی که روی کامیون قرار دارد، در حال تعویض تیرهای چراغ برق چوبی قدیمی با تیرهای بتنی جدید است. او با پرندهای که روی یکی از تیرهای چوبی لانه دارد، درگیر میشود.
There are no comments yet