به گزارش خبرنگار تئاتر صبا، نمایش «کانیبال» به نویسندگی و کارگردانی علی کاظمی وند، از پنجشنبه ۴ مرداد در بوتیک تئاتر ایران (اهورا) به صحنه رفته است.
او درباره این اجرا به صبا گفت: طرح کانیبال مربوط به دو سال گذشته است که نگارش آن را انجام دادیم و در ذهنم بود که یک کار در سبک تئاتر آرتا و آگاستابوار و وحدتی بین مخاطب و بازیگر باشد که در خور یک اثر باشد.
وی افزود: به دلیل علاقه شخصی که به تئاتر تجربی داشتم، به این سمت حرکت کردم و در ابتدا به صورت پرفورمنس بود و رفته رفته تبدیل به شکل و بدنهای که امروز روی صحنه رفته، درآمد.
او ادامه داد: بازیگران نیز انتخاب شدند و تعدادی از این عزیزان را از دانشکده سوهانک به ما معرفی کردند و از گذشته نیز با آنها آشنایی داشتیم و به مدت ۶ ماه تمرینات را در تهران و مراکز عمومی مانند سینما، پارک، موزه و… ادامه دادیم و سعی کردیم تمرینات را با عموم مردم انجام دهیم و همچنین یکسری تمرینات تئاتری نیز انجام دادیم.
کاظمیوند همچنین توضیح داد: حدود ۲۰ روز قبل که ارتباط ما با مردم آغاز شد، فیدبکهای بسیار جالبی داشتیم و برای خودمان نیز از تئاتر تجربی لذت بیشتری بردیم و این تئاتر رپرتواری و آزمایشگاهی، رفته رفته جواب میدهد و مخاطب ری اکشنهای عجیب و غریبی داشته و یکسری از افراد بعد از خروج از سالن، اعلام میکنند که انگار یک خوابی بوده که به پایان رسیده است.
او افزود:این پروژه، یک پروژه تحقیقاتی جامعهشناختی – روانشناسی است و سعی میکنیم اتفاقاتی که رخ میدهد را بیشتر رقم بزنیم تا به یک جامعه عملی برسیم.
این کارگردان اضافه کرد: بازیگران نیز تاکنون برخوردهای بسیار خوبی از سوی مخاطبان داشتند و فیدبکهای بسیار خوبی نیز از آنها گرفتند و به شخصه برای پرفورم بازیگران که اکثراً نیز تجربه اول آنها است، تجربه جالبی شود.
این هنرمند در پایان نیز گفت: من تقریباً از سال ۱۳۸۷ به صورت حرفهای فعالیت خودم را آغاز کردم البته قبل از آن نیز به صورت پشت صحنه، تئاتر کودک، تئاتر هنرستانی و تئاتر مدارس فعالیت میکردم اما از سال ۱۳۸۷ وارد بدنه تئاتر و گروه کارگردانی شدم و اولین اجرای بنده نیز در سال ۱۳۹۰ با اجرای نمایش «مرثیهای برای یک سبک وزن» رقم خورد و بعد از آن نیز هر سال یک اجرای عمومی در شهر تبریز داشتم و امسال نیز در تهران و در پردیس اجرا خواهیم داشت. در سال ۱۳۹۴ در بخش مرور آثار جشنواره فجر با نمایش نوزاد و در سال ۱۳۹۷ نیز در بخش بینالمللی و رقابت اصلی با نمایش پرسههای موازی حضور داشتم. فیلم کوتاه طبقه چهارم نیز آخرین فیلم کوتاهی است که سال ۱۴۰۰ ساختم و در زمینه مدیرتولید نیز در سینما بودم. فارغالتحصیل رشته کارگردانی از دانشگاه نبی اکرم هستم و هماکنون نیز دانشجوی روانشناسی شخصیت هستم.
در توضیحات تکمیلی این نمایش آمده است: نمایش «کانیبال» را میتوان گفت جزو معدود نمایشهایی باشد که در زمان اجرا، بازیگران تماشاگران را به چالش میکشند. چالشهایی که در آن ترس، وحشت، معما، هیجان و … را به همراه دارد.
نویسندگی و کارگردانی نمایش «کانیبال» را علی کاظمی وند برعهده دارد. کارگردان جوانی که تا قبل از این نمایش، تجربه کارگردانی نمایش های زیادی را در تهران و تبریز برعهده داشته است.
در خلاصه نمایش «کانیبال» آمده است: «هنرمند نقاشی در یک مجموعه گالری آثار خود را برگزار میکند و مخاطبان خود را به یک مهمانی دعوت میکند. در این مهمانی اتفاقات عجیب و سفر به دنیاهای متفاوت برای مخاطب تجربه های جالبی را رقم خواهد زد. در نمایش «کانیبال» پس از ورود مخاطب تا اتمام بازی های که برایش طراحی شده هیچ کس اجازه خروج ندارد و باید تا پایان داستان بازیگران را همراهی کند.»
مهشید پناهنده، آینوش ضیائی، شکوفه شیخی، معصومه نوروزی، نسترن گرایلی، ملیکا فتحی راد، علی کرم پور، جواد وکیلی، رضا صفری، کیانوش ملک، مهدی نخجیری عوامل اجرایی این پروژه نمایشی هستند.
دیگر عوامل این اثر نمایشی عبارتند از مجری طرح: گروه هنری آیتون، مشاور طرح: میلاد آدمی مکری، عکاس: علی قیدیان، طراح گرافیکی: وحید زینی زاده، مدیر روابط عمومی: جعفر پاکزاد.
مینا آتشی
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است