به گزارش خبرنگار موسیقی صبا، رسول مرشدلو شاعر و فیلمساز درباره این اتفاق گفت: روزهای ابتدایی که هوش مصنوعی معرفی شده بود، ما از آن برای کارهای تبلیغاتی استفاده میکردیم. به واسطه حرفه و علاقهای که به تکنولوژی دارم، همیشه در حال جستجو برای پیدا کردن بهترین راه هستم و در این مسیر، با یک هوش مصنوعی جدید مواجه شدم که کار آن آهنگسازی بود. اوایل زیاد توجهم را به خود جلب نکرد، تا اینکه چند ماه پیش بر حسب تصادف دنبال ساخت آهنگ تبلیغاتی برای یکی از برندها بودیم که متوجه شدم این سیستم روزآمد شده و یک آپدیت جدید داده و خیلی حرفهایتر شده است.
وی افزود: با مشورتی که با همکارانم داشتم، بهعنوان تست یکی از شعرهای خودم را برای استفاده آماده کردم و این کار زمان زیادی برد. به دلیل اینکه خروجی حرفهای تر باشد پرامتنویسی و استفاده از دستوراتی که برای هوش مصنوعی تعریف شده، باید در حرفهایترین حالت ممکن میبود، بعد از حدود چند هفته تست کردن به نتیجه تقریبا قابل قبولی رسیدیم و اونجا بود که ایده آلبوم به ذهنم رسید.
مرشدلو همچنین گفت: روی ۷ شعر که پیشتر در فضای مجازی منتشر شده بود کار کردیم، چرا که برای هر کدام پرامت و دستورات و فرمولنویسی جدا نیاز بود تا خروجی کار نزدیک به واقعیت باشد. هر چقدر جلوتر رفتیم به خاطر خروجی بهتر مجبور شدیم از هوشمصنوعیهای مختلف برای هر بخش کار استفاده کنیم.
او همچنین گفت؛ تقریبا برای ساخت هر آهنگ، به طور میانگین از ۵ هوش مصنوعی متفاوت استفاده شده است. انتخاب نوع خوانش، ساز بندی، ژانر موسیقی، نوع صدای خواننده، جزئیات آهنگ و اجرا و… اما در نهایت خروجی کار واقعا برای ما که چندین ماه درگیر آن بوده و گوش و ذهنمان به شنیدن عادت کرده بود، فوقالعاده بود.
این شاعر ادامه داد: گلناز شریفی، شیما مسلمی پور، شایان شهسواری و ساسان جعفری، علی مرشدلو به من در ساخت این آلبوم کمک شایانی کردهاند.
او تاکید کرد: این آلبوم با نام «میراث» حدودا با ۷ قطعه، ابتدای مهر منتشر خواهد شد. اولین قطعه آلبوم با نام «تکراریست» همراه با موزیک ویدیویی که در ساخت آن از هوش مصنوعی استفاده کردیم و بهکارگردانی گروه پارس آرت در فضای مجازی منتشر شد که بازخورد خیلی خوبی داشت.
او در پایان نیز گفت: قرار است که هر یک از قطعات، موزیک ویدیویی مختص خود را داشته باشندو ساخت همه موزیک ویدیوها به عهده تیم پارس آرت است.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است