به گزارش صبا به نق از ستاد خبری چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، آخرین نشست از سلسله نشستهای تخصصی «۴۱_ ۲۰» چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران در روز دوم با عنوان «هوش مصنوعی، چشم عکاس» با حضور ساعد نیکذات، عکاس و مدرس این هنر شنبه ۲۸ مهر ساعت ۱۷:۳۰ در سالن ۱۲ پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
در ابتدا ساعد نیکذات، عکاس و مدرس دانشگاه، به تنوع شرکتکنندگان در این نشست اشاره کرد و گفت: امروز که شما جوانان را در این نشست میبینم یه یاد گذشته خودم افتادم که هرجایی بهدنبال یادگیری بودم؛ شما عزیزان ترسیم یک ایران کوچک هستید چراکه از سراسر کشور نمایندگانی از فرهنگهای مختلف در این جلسه حضور دارند.
او تلاش، پشتکار و استمرار در یادگیری را از ویژگیهای همنسلان خود دانست که در سینما فعالیت میکردند و تاکید کرد: این ویژگیها آن چیزی است که در دوران معاصر در سطح دنیا کم شده است چون فناوری و تکنیک زیاد شده است و به همین دلیل سطح گسترده است و عمق کم؛ و امیدواریم شما از کسانی باشید که از آگاهی استفاده میکنید تا به دانایی برسید.
این عکاس و مدرس دانشگاه به تشریح ابعاد هوش مصنوعی پرداخت و با اشاره به اینکه هوشمصنوعی یک امکان برای کمک به انسان است و خیلی نزدیک به او عمل میکند، عنوان کرد: این روزها خیلی از هوشمصنوعی میشنوید که ظاهری سنگین دارد اما چنین نیست و کافیست مقداری به فنون آن مسلط باشید تا بتواند از آن استفاده کنید.
نیکذات، تسلط بر زبان را لازمه بهرهگیری از هوشمصنوعی دانست و تاکید کرد: برای استفاده درست از هوشمصنوعی باید تسلط بر زبان کامپیوتر را در خودمان تقویت کنیم و بهجای تجسم ذهنی، مقداری به ادبیات و نوع زبان کامپیوتر و سیستمهای آن اشراف داشته باشیم تا در ادامه تخیل را تبدیل به واژه، و واژه را به تصویر تبدیل کنیم.
او هوشمصنوعی را یک علم بینرشتهای معرفی کرد و با بیان اینکه هوشمصنوعی در تکنولوژی تغییرات زیادی رقم خواهد زد، گفت: فقدان اخلاق و احساس ضعف هوشمصنوعی است؛ هوشمصنوعی مفهوم را میفهمد اما احساس ندارد و اصلا خالق نیست بلکه یک جستجوست که انعکاس آن در تصویر مبهوت کننده و فوقالعاده است.
گفتنی است مشروح این نشست تخصصی توسط انجمن سینمای جوانان ایران منتشر میشود.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار تا ۲ آبان در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.
There are no comments yet