پرکارترین بازیگران مرد جشنواره فجر ۴۳ | پایگاه خبری صبا
امروز ۶ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۳:۲۰

پرکارترین بازیگران مرد جشنواره فجر ۴۳

 در جشنواره پیش‌روی فیلم فجر، مانند سال‌های گذشته، تعدادی از بازیگران مرد با بیش از یک فیلم در این رویداد حضور خواهند داشت؛ از حامد بهداد و حسن معجونی گرفته تا نوید پورفرج و امیر نوروزی که هر کدام با دو اثر در جشنواره حاضر خواهند شد.

به گزارش صبا؛ در سال‌های اخیر، جشنواره فیلم فجر شاهد حضور پررنگ بازیگران مردی بوده است که با ایفای نقش در چندین فیلم، به‌عنوان چهره‌های پرکار این رویداد سینمایی شناخته شده‌اند.

به عنوان مثال بابک حمیدیان در سی و دومین جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۲) با حضور در چهار فیلم «چ»، «پنجاه قدم آخر»، «رستاخیز» و «قصه‌ها» پرکارترین بازیگر مرد بود. ساعد سهیلی در همان دوره با بازی در فیلم‌های «متروپل»، «همه چیز برای فروش»، «کلاشینکف» و «عطر آهن» به‌عنوان یکی دیگر از بازیگران پرکار شناخته شد.
در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۴) سیامک صفری با سه فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟»، «امکان مینا» و «نفس» حضور داشت و یا در سال گذشته و چهل و دومین دوره امیرحسین آرمان با حضور در دو فیلم «بهشت تبهکاران» و «آسمان غرب» تنها بازیگری بود که در دو فیلم از بخش سودای سیمرغ حضور داشت.
این بازیگران با حضور مستمر و ایفای نقش‌های متنوع، سهم بسزایی در رونق و جذابیت جشنواره فیلم فجر در سال‌های اخیر داشته‌اند.
اما امسال بازیگران مرد بسیاری هستند که هر کدام در دو فیلم در بخش مسابقه حضور دارند و می‌توانند شانس خود را برای دریافت سیمرغ بالاتر ببینند.
نام مهدی هاشمی، مهدی زمین‌پرداز، امیر نوروزی، محسن کیایی، سیامک صفری و چند بازیگر دیگر به عنوان بازیگران مرد پرکار در جشنواره چهل و سوم ثبت شده است.
مهدی هاشمی؛ «چشم بادومی» و «مرد آرام»
مهدی هاشمی، بازیگر برجسته سینمای ایران، در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با دو فیلم «چشم بادومی» و «مرد آرام» حضور دارد.
مهدی هاشمی، با کارنامه‌ای پربار در سینمای ایران، پیش از این دو بار موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شده است؛ یک‌بار برای فیلم «دو فیلم با یک بلیت» در سال ۱۳۶۹ و بار دیگر برای فیلم‌های «آقا یوسف» و «آلزایمر» در سال ۱۳۸۹ سیمرغ بهترین بازیگر مرد دریافت کرده است.
امسال حضور این بازیگر در این دو فیلم، نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌های هنری و تعهد او به سینمای ایران است.
فیلم «چشم بادومی» به کارگردانی ابراهیم امینی و تهیه‌کنندگی سجاد نصراللهی‌نسب ساخته شده است. این فیلم در روز دوشنبه ۱۵ بهمن در سانس چهارم اکران خواهد شد.
این فیلم یک درام اجتماعی است که بازیگرانی، چون ساره بیات، مهدی هاشمی، علی باقری و ستایش دهقان در آن ایفای نقش کرده‌اند.
فیلم «مرد آرام» به کارگردانی بهنوش صادقی و تهیه‌کنندگی مهدی هاشمی تولید شده است. این فیلم تنها فیلمی است که به عنوان نماینده یک کارگردان زن در جشنواره حضور دارد و محصول موسسه تصویر شهر است. «مرد آرام» در روز چهارشنبه ۱۷ بهمن در سانس چهارم به نمایش درخواهد آمد.
مهدی زمین پرداز؛ «شمال از جنوب غربی» و «اسفند»
مهدی زمین‌پرداز، از آن بازیگرانی است که با اینکه سال‌های زیادی نیست در سینمای ایران دیده شده، اما با استفاده از توانایی بازیگری خود توانسته به جایی برسد که طی چند سال اخیر، به صورت مداوم در جشنواره فیلم حضور داشته باشد و بدرخشد. این بازیگر امسال با دو فیلم «شمال از جنوب غربی» و «اسفند» در فیلم فجر حضور دارد.
دانش اقباشاوى اولین بار، زمانى که فیلم «تاج محل» را کارکگردانى کرد، به عنوان یک استعداد تازه به سینماى ایران معرفى شد؛ فیلمى که درجشنواره فجر بازخوردهاى مثبتى دریافت کرد و همین موضوع باعث شد نام اقباشاوى سر زبان‌ها بیفتد. اقباشاوى تجربیات مختلفى را در سینما پشت سر گذاشته و بیش از فیلمسازى، سال‌ها به عنوان دستیار کارگردان و برنامه ریز با دیگر کارگردان‌ها همکارى داشته است.
«اسفند» فیلم تازه اقباشاوى، به تهیه‌کنندگى مرحوم جلیل شعبانى و مهاجر توحیدپرست، مقابل دوربین رفته و محصول مشترک سازمان هنرى رسانه اى اوج و بنیاد سینمایى فارابى است. این فیلم مقطع مهمى از زندگى شهید على هاشمى، از فرماندهان مطرح دوران دفاع مقدس، در شناسایى و طرح‌ریزى عملیات خیبر در قرارگاه سرى نصرت را روایت مى کند.
رضا مسعودى، مهدى زمین‌پرداز، سعید آل‌بوعبادى، خیام وقارکاشانى، محمدرضا عقدائى یزدى، یاسین مسعودى و محمد عسگرى دراین فیلم سینمایی حضور دارند.
حمید زرگرنژاد؛ کارگردان و تهیه کننده سینما، با فیلم هاى «پایان خدمت»، «ماهورا»، «براى مرجان» و «شماره ١٠» در دوره هاى مختلف جشنواره فیلم فجر شرکت داشته و جوایزى را نیز از آن خود کرده است. او در تازه‌ترین حضورش با «شمال از جنوب غربى»، به تهیه کنندگى مهدى مددکار، به جشنواره فیلم فجر آمده است.
«شمال ازجنوب غربى» با محوریت یک داستان جنگى سیاسى، گامى جدید در تلفیق ژانرهاى اکشن و روایت تاریخى در سینماى ایران به شمار مى رود که محصولی از بنیاد فرهنگی روایت فتح است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: کامیونى پر از مواد منفجره براى بمب گذارى از عراق وارد استان هاى شمالى کشور شده که در مرحله تعقیب و مراقبت گم مى شود. مصطفی زمانی، بهناز جعفری، مهدی زمین پرداز، هومن حاج عبداللهی، علی دهکردی، امیر آقایی، امیر رضا دلاوری، مهدی احمدی، سیامک صفری، خاطره اسدی، رضا توکلی، مجید پتکی، محمد رسول صفری، بهزاد جعفری در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.
امیر نوروزی؛ «۱۹۶۸» و «آنتیک»
امیر نوروزی بازیگر مستعدی است که با حضور در آثار سینمایی و تلویزیونی توانسته جایگاه خود را در عرصه هنر تثبیت کند. نوروزی با ایفای نقش در فیلم‌ها و سریال‌های مختلف، به ویژه در آثار اجتماعی و درام، شناخته شده است.
نوروزی تجربه بازی در تئاتر را نیز در کارنامه هنری خود دارد و در نقش‌های مختلف توانسته از خود انعطاف‌پذیری بالایی نشان دهد. بسیاری از او به عنوان یکی از استعداد‌های آینده سینمای ایران یاد می‌کنند.
این بازیگر در جشنواره فیلم پیش‌رو در دو فیلم «۱۹۶۸» و «آنتیک» به ایفای نقش پرداخته است.
امیرمهدى پوروزیرى بیشتر به واسطه ساخت آثار مستند شناخته مى شود و کارنامه او نشان مى دهد ساخت فیلم هاى مستند و فیلمبردارى در سینما را هم تجربه کرده است. پوروزیرى براى نخستین فیلم سینمایى خود به سراغ سوره اى جذاب و البته ملتهب درکگونه سیاسى رفته است.
«١٩۶٨» فیلمى تاریخى به تهیه کنندگى ایرج محمدى است که داستان آن در اواخر دهه ۴٠ روایت مى شود. مقطعى که داستان فیلم در آن اتفاق مى افتد، سال ١٩۶٨ میلادى، یا به عبارتى، سال ١٣۴٧ شمسى است که در این سال ایران میزبان مسابقات جام ملت هاى آسیا مى شود. دراین دوره تیم ملى کشورمان در مسابقه فینال در مصاف با اسرائیل قرار مى گیرد. نام ایرج محمدى به عنوان تهیه کننده باسابقه سینما که تهیه آثار شاخصى را برعهده داشته، از نکات جالب توجه درباره این فیلم است که محصول مؤسسه امام روح الله است.
امیر نوروزى، امیر احمد قزوینى، لیندا کیانى و پادینا کیانى در این فیلم ایفاى نقش مى کنند.
«آنتیک» به کارگردانى هادى نائیجى و تهیه کنندگى محمود بابایى، یکى از کمدى جشنواره چهل و سوم است که ترکیب بازیکگرانش براى مخاطبان در زمان اکران جذاب خواهد بود.
این فیلم درباره دو دله دزد است که گذرشان به یک امام زاده مى افتد و در اوایل انقلاب تصمیم مى گیرند با تأسیس امام زاده اى قلابى پول و پله اى به جیب بزنند.
پژمان جمشیدى، بیرن بنفشه خواه، ستاره پسیانى، غلامرضا نیکخواه، امیر نوروزى، آناهیتا افشار، فرزین محدث و… از چهره هایى هستندکه در این فیلم مقابل دوربین نائیجى رفته‌اند.
نوید پورفرج؛ «گوزن‌های اتوبان» و «زمانی برای ابدیت»
نوید پورفرج از بازیگران مستعد نسل جدید سینمای ایران است که با بازی درخشان در فیلم «مغز‌های کوچک زنگ‌زده» به کارگردانی هومن سیدی شناخته شد و برای این نقش نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد. او در فیلم‌های موفقی مانند «بی‌بدن» و «زالاوا» نیز حضور داشته و با نقش‌آفرینی‌های متنوع خود توانسته جایگاه ویژه‌ای در سینمای ایران پیدا کند. انتخاب‌های هوشمندانه و تعهد حرفه‌ای، پورفرج را به یکی از چهره‌های آینده‌دار سینمای ایران تبدیل کرده است.
این بازیگر در جشنواره امسال با دو فیلم سینمایی «گوزن‌های اتوبان» و «زمانی برای ابدیت» حضور دارد.
ابو الفضل صفارى؛ تهیه کننده وکارگردان، با فیلم «گوزن هاى اتوبان» در چهل وسومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: عباس راننده پیک موتورى است. او طى اتفاقى به دنبال ماشین یک بلاگر معروف مى افتد. بلاگر فکر مى کند عباس خفت‌گیر است و این در حالى است که گوشى اش روى لایو است و همه چیز به سرعت وایرال مى شود …
الناز شاکردوست، نوید پورفرج، صدف اسپهبدى، سامان صفارى، بهنوش بختیارى و پیمان قاسم خانی بازیگران این فیلم هستند.
نیکى کریمى امسال تنها تهیه کننده زن است که فیلمش در بخش مسابقه حضور دارد. «زمانى در ابدیت» به کارگردانى مهدى نوروزیان، که اولین ساخته او محسوب مى شود، داستان مریم را روایت مى کند که همسرش به طور مرموزى ناپدید شده و او را همراه با دختر ١٢ ساله شان در بلاتکلیفى رها کرده است. مریم امیدوار است که همسرش زنده باشد و روزى به خانه برگردد، این میان زندگى او پیجیده‌تر مى شود.
از دیگر آثار مهدى نوروزیان، کارگردان ایرانى – بریتانیایى، مى توان به فیلم کوتاه «کشتن جو» (Killing Joe) درسال ١٩٩٩ اشاره کرد که نامزد جایزه اسکار در هفتاد و دومین دوره جوایز آکادمى شد.
لیلا حاتمى، بابک حمیدیان، نوید پورفرج، عباس غزالى و مرحوم بیتا فرهى از بازیگران این فیلم هستند.
حامد بهداد؛ «شوهر ستاره» و «ژولیت و شاه»
حامد بهداد، یکی از بازیگران مهم سینمای ایران است که فعالیت هنری خود را از اواخر دهه ۱۳۷۰ آغاز کرد و با بازی در فیلم «آخر بازی» در سال ۱۳۷۹ شناخته شد. بهداد در طول دو دهه فعالیت هنری، در فیلم‌های شاخصی مانند «بوتیک»، «جرم»، «سد معبر» و «قصر شیرین» نقش‌آفرینی کرده و جوایزی، چون سیمرغ بلورین و بهترین بازیگر مرد از جشنواره‌های بین‌المللی را کسب کرده است. ویژگی برجسته بازیگری او توانایی در ایفای نقش‌های احساسی و چالش‌برانگیز است.
بهداد در جشنواره چهل و سوم فیلم فجر با فیلم سینمایی «شوهر ستاره» و صداپیشگی یکی از شخصیت‌های انیمیشن «ژولیت و شاه» حضور دارد.
«شوهر ستاره» سومین اثر بلند سینمایى ابراهیم ایرج زاد است که پیش از این، فیلم هاى «تابستان داغ» و «عنکبوت» را ساخته است. این فیلم به تهیه کنندگى على اوجى، براى حضور در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر آماده شده است.
قصه فیلم درباره زنى به اسم ستاره است که به دلیل بچه دار نشدن، جدا شده و حالا به تهران مهاجرت کرده است. او کارمى کند، عاشق مردى دیگر مى شود و…
«تابستان داغ» اولین فیلم ایرج زاد، درسى و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و در ١٣ رشته نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد. حامد بهداد و فریبا نادرى بازیگران اصلى فیلم «شوهر ستاره» هستند.
اشکان رهگذر، نویسنده، کارگردان و فیلمساز انیمیشن، در دوره سى و هفتم جشنواره فیلم فجر براى ساخت انیمیشن «آخرین داستان» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین انیمیشن سینماى ایران شد. او حالا در چهل و سومین دوره از جشنواره فجر، با انیمیشن «ژولیت و شاه» به جشنواره بازگشته است.
نصراللّه مدقالچى، حامد بهداد، وحید رونقى، ساناز غلامى، شهره روحی، مهدى فضلى، محمد خاورى، میثم عبدى، سمیه الیاسى، مرضیه پورمرشد، سانیا طیبى، ناصر محمدى، کیکاووس شکوهى، علیرضا طاهری و … صداپیشگان این فیلم انیمیشن هستند.
درخلاصه داستان این انیمیشن آمده است: داستان «ژولیت و شاه» درباره جولى، بازیگر جوان و تازه کار تئاتر است که به دعوت ناصرالدین شاه براى بازى در نقش ژولیت به ایران مى آید. اما نقشه شاه براى او چیزى فراتر از یک اجراى ساده است.
حسن معجونی؛ «تاکسیدرمی» و «بچه مردم»
حسن معجونی بازیگر برجسته سینما، تلویزیون و تئاتر ایران است که فعالیت هنری خود را از تئاتر آغاز کرد و در آثاری مانند «همیشه پای یک زن در میان است»، «کنعان»، «خوک»، «بی حسی موضعی»، «برف روی کاج ها» و … به ایفای نقش پرداخته است. معجونی با ورود به تلویزیون و سینما در ژانر‌های درام و کمدی شناخته شد. در تلویزیون نیز در سریال‌هایی، چون «شمعدونی» و «مسافران» درخشید. علاوه بر بازیگری، او در زمینه کارگردانی تئاتر نیز فعالیت داشته است. معجونی با تسلط بر نقش‌های پیچیده، توانایی در اجرای کمدی‌های ظریف و تعهد حرفه‌ای، یکی از بازیگران معتبر و محبوب سینما، تلویزیون و تئاتر ایران محسوب می‌شود.
این بازیگر در جشنواره چهل و سوم فیلم فجر با دو فیلم سینمایی «بچه مردم» و «تاکسیدرمی» حضور دارد. «تاکسیدرمى» که ساخته یکى دیگر از فیلم اولى هاى جشنواره امسال است، ماجراى تلاش سه شکارچى، براى شکار گوزن زرد ایرانى در حال انقراض است.
محمد پایدار؛ کارگردان و محمدجواد موحد؛ تهیه کننده این فیلم هستند که با دیگر فیلم اولى هاى جشنواره چهل و سوم به رقابت مى پردازند. سازمان سینمایى سوره سرمایه گذار این فیلم است.
سیدمجید صالحى، سیدهادى کاظمى، آناهیتا درگاهى و حسن معجونى در این فیلم بازى مى کنند.
محمود کریمى؛ مستندساز باسابقه‌اى است و عمده شهرت او به حضور در برنامه «خندوانه» و ساخت آیتم هاى آن برمى گردد. او امسال با فیلم سینمایى «بچه مردم» در جشنواره فجر حضور دارد. تهیه کننده «بچه مردم» سید على احمدى است که پیش از این، تهیه کنندگى چند فصل از برنامه «خندوانه» را نیز در کارنامه داشته است.
«بچه مردم» قصه بچه اى است که مادرش او را سرراه مى گذارد و اتفاقاتى براى او مى افتد که محور داستان فیلم است. فیلمبردارى اولین فیلم بلند محمود کریمى در سکوت خبرى انجام شده و نخستین نمایش آن درجشنواره فیلم فجر خواهد بود.
گوهر خیراندیش، رضا کیانیان، حسن معجونى، بهروز شعیبى، سیامک صفرى، سیاوش چراغى پور، سیدجواد یحیوى و زهرا داوودنژاد بازیگران این فیلم هستند.
سیامک صفری؛ «بچه مردم» و «شمال از جنوب غربی»
سیامک صفری، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران، فعالیت خود را از تئاتر آغاز کرد و با توانایی در انتقال احساسات پی

چیده و خلق شخصیت‌های درگیر با بحران‌های درونی، جایگاه ویژه‌ای در بازیگری به دست آورده است. صفری در فیلم‌هایی مانند «گزارش یک جشن»، «نفس» و «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» نقش‌آفرینی کرده و با بازی‌های متفاوت خود مورد توجه منتقدان قرار گرفته است.
در تلویزیون نیز با سریال‌هایی، چون «مهیار عیار» و «مختار نامه» حضور داشته و توانسته شخصیت‌های انسانی و پیچیده‌ای را به تصویر بکشد. او همچنان در تئاتر فعال است و تجربه‌های صحنه‌ای او، عمق بیشتری به بازی‌هایش بخشیده است. سیامک صفری یکی از بازیگران خوش‌نام ایران است که همواره به دنبال تنوع و چالش‌های جدید در نقش‌آفرینی‌های خود بوده و مسیر حرفه‌ای خود را با موفقیت طی می‌کند.
وی با دو فیلم سینمایی «بچه مردم» و «شمال از جنوب غربی» در جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
عباس غزالی؛ «آبستن» و «زمانی برای ابدیت»
عباس غزالی ابتدا با بازی در تئاتر کار خود را آغاز کرد و سپس وارد تلویزیون شد. یکی از اولین نقش‌آفرینی‌های مهم او در سریال «وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت‌الله بود. او در این سریال با بازی در نقش جوانی پرشور و در عین حال پیچیده، توجه بسیاری از مخاطبان و منتقدان را جلب کرد و به شهرت رسید.
در سینما نیز عباس غزالی با ایفای نقش‌های متفاوت توانایی‌های خود را نشان داده است. از جمله آثار سینمایی او می‌توان به «اعترافات ذهن خطرناک من»، «دلبری» و «همه چیز عادیه» اشاره کرد. او در این فیلم‌ها با ایفای نقش‌های متنوع، مهارت خود را در به تصویر کشیدن کاراکتر‌های پیچیده و چندلایه به نمایش گذاشته است.
غزالی در جشنواره فیلم فجر با دو فیلم سینمایی «آبستن» و «زمانی برای ابدیت» حضور دارد.
مصطفى و محمد تنابنده کارگردان فیلم سینمایى «آبستن» هستندکه پیش از این، در مقام نویسنده و دستیار کارگردان در سینما و تلویزیون فعالیت مى کردند. مصطفى و محمد برادرهاى محسن تنابنده هستند که در اولین تجربه کارگردانیشان به صورت مشترک این اثر را مقابل دوربین برده‌اند. از نکات جالب توجه درباره «آبستن» این است که فیلم به صورت سکانس – پلان فیلمبردارى شده است.
این فیلم قصه چند جوان است که هرکدام درگیر مشکلى شخصى هستند و در مرز آستارا در کلبه اى در کنار آب جمع شده‌اند تا به کمک یک آدم بران به صورت قاچاقى از مرز خارج شوند، اما …
محمد تنابنده و وحید جعفرى فیلمنامه‌نویسان این اثر هستند و عباس غزالى، سوگل خلیق، توماج دانش بهزادى، رها خدایارى، مجتبى شفیعى، تیما تقى زاده، عماد درویش و ملیسا چوبانى درآن نقش آفرینى کرده‌اند.
محسن کیایی؛ «بازی را بکش» و «کفایت مذاکرات»
اولین نقش‌آفرینی‌های محسن کیایی در سریال‌های تلویزیونی بود، از جمله سریال «پرده‌نشین» به کارگردانی بهروز شعیبی که با بازی متفاوتش توانست توجه‌ها را جلب کند.
در سینما، محسن کیایی با نقش‌آفرینی در فیلم‌های برادرش مصطفی کیایی، از جمله «خط ویژه»، «عصر یخبندان» و «چهارراه استانبول» به شهرت بیشتری دست یافت. او در این آثار با اجرای نقش‌هایی باورپذیر و جذاب توانست مهارت‌های بازیگری خود را به نمایش بگذارد. محسن کیایی همچنین در فیلم‌های دیگری نظیر «بی‌حسی موضعی» و «مطرب» به کارگردانی مصطفی کیایی به ایفای نقش پرداخته و مورد تحسین قرار گرفته است.
یکی از ویژگی‌های برجسته محسن کیایی، توانایی او در اجرای نقش‌های کمدی و درام به طور همزمان است. او با انتخاب نقش‌های متفاوت توانسته طیف گسترده‌ای از شخصیت‌ها را به تصویر بکشد و به عنوان بازیگری چندوجهی شناخته شود.
کیایی در جشنواره چهل و سوم فیلم فجر با دو فیلم سینمایی «بازی را بکش» و «کفایت مذاکرات» حضور دارد.
سهیل موفق؛ تهیه کننده، بازیگر وکارگردان سینما، فعالیت خود را با کار براى کودک و نوجوان آغاز کرد و تاکنون آثار مختلفى براى این گروه سنى تولید کرده است. «کفایت مذاکرات» پنجمین فیلم بلند سینمایى این کارکردان به شمار مى آید.
در خلاصه داستان «کفایت مذاکرات» آمده است: این چیز‌ها تو سریال هاى ترکى هم قفله …
مهران غفوریان، محسن کیایى، ایمان صفا، رویا میر علمى، المیرا دهقانى، حدیث فولادوند، سارا منجزى، محمدرضا داوودنزاد، قدرت الله ایزدى، محمد جواد جعفرپور و جواد پولادى بازیگران این فیلم، به تهیه کنندگى ابراهیم عامریان هستند.
محمد ابراهیم عزیزى ازکارگردان هاى فیلم اولى جشنواره امسال است که با فیلم «بازى را بکش» در این رویداد سینمایى شرکت کرده است، تهیه کنندگى «بازى رابکش» را مصطفى کیایى برعهده دارد.
این فیلم براساس یک داستان واقعى ساخته شده و در خلاصه داستان آن آمده است: موسى، از پیشکسوتان فوتبال، برادرش را در یک سانحه ورزشى ازدست مى دهد. او در مسیر کشف راز مرگ برادرش با حقایق عجیبى روبه رومى شود.
محسن کیایى، هدى زین العابدین، محمد بحرانى، متین حیدرى نیا و پوریا رحیمى سام در «بازى را بکش» ایفاى نقش کرده اند.

نشراول: برنا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها