آماده‌سازی سفرنامه ونزوئلا برای تلویزیون/کوهنوردی بانوی ۷۵ ساله برای «سینماحقیقت» | پایگاه خبری صبا
امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۵۷

آماده‌سازی سفرنامه ونزوئلا برای تلویزیون/کوهنوردی بانوی ۷۵ ساله برای «سینماحقیقت»

علی تک روستا تهیه کننده و کارگردان مستند درباره مستند خود از اجلاس جهانی ونزوئلا و مستندی که برای حضور در «سینماحقیقت» آماده می کند، توضیح داد.

به گزارش خبرنگار صبا، علی تک روستا تهیه کننده و کارگردان مستند درباره پروژه تازه خود گفت: همزمان با برگزاری مراسم تحلیف مادورو، رئیس جمهور انتخابی ونزوئلا، اجلاسی در شهر کاراکاس پایتخت ونزوئلا با عنوان اجلاس یا کنگره جهانی ضد فاشیسم برگزار می‌شد که یکی از محورهای مهم این اجلاس، محکومیت نسل کشی در فلسطین و حمایت از مردم مظلوم آن بود. یک هیئت مردمی متشکل از اساتید و فعالان دانشگاه‌ها _ رئیس و برخی از اعضای خانه آمریکای لاتین و….، با شعار مقاومت جهانی برای صلح و عدالت، به دعوت سفیر ونزوئلا در ایران، آماده سفر به این مراسم بودند که از طرف همین هیئت مردمی، از بنده دعوت شد تا در این سفر به عنوان مستندساز، همراه آنها باشم تا اجلاسی که با حضور حدود ۱۳۰ کشور از جهان در کاراکاس، برای حمایت از مردم فلسطین برگزار می‌شد را به تصویر بکشم.
وی ادامه داد: از همان آغاز چیزی که به عنوان ساختار در ذهنم شکل گرفت این بود که این سفر، می‌تواند در قالب یک سفرنامه از نگاه خود کارگردان (به صورت نریشن) باشد. تا مستندساز بتواند به موضوعات و قصه‌های بیشتری بپردازد. پس قبل از سفر، تولید با جلسه هماهنگی و اهداف این سفر، آغاز شد.
کارگردان مستند «عمو ناصر» در بخش دیگری از صحبت های خود مطرح کرد: از نکات مثبت در مستندهایی که از نگاه کارگردان یا مستندساز روایت می‌شود این است که مشاهدات، ادراک و احساسات کارگردان برای مخاطب ملموس‌تر است و مخاطب بهتر می‌تواند با فیلم ارتباط برقرار کند. در زمان تولید سعی کردم در کنار مراسم تحلیف و اجلاس جهانی ضد فاشیسم، نگاهی به کشور ونزوئلا داشته باشم و به همین دلیل تولید در موزه شهرداری شهر کاراکاس، آرامگاه سیمون بولیوار، دیوار مقاومت و برخی دیگر از لوکیشن های شهر ادامه پیدا کرد.
تک روستا اضافه کرد: تولید قبل از سفر، در ایران آغاز و تا پایان سفر ۹ روزه به ونزوئلا ادامه داشت. در حال حاضر نیز مستند در مرحله تدوین است و تا ۲ ماه آینده، آماده برای پخش از تلویزیون می‌شود.
این مستندساز با اشاره به این نکته که غزه یک موضوع مهم انسانی در دنیا است، توضیح داد: یکی از مهمترین موضوعات مستندسازان به عنوان هنرمند، پرداختن به موضوع نسل کشی در فلسطین است. امروز موضوع غزه از یک موضوع سیاسی، مذهبی، قومیتی و … فراتر رفته و به یک موضوع مهم انسانی در دنیا تبدیل شده است. همانطور که شاهد هستیم حتی بسیاری از بازیگران هالیوود و … با گرایش ها و نگاه‌های مختلف، موضوع نسل کشی در فلسطین را محکوم و حمایت خود را از مردم و کودکان مظلوم فلسطین اعلام می‌کنند.
تک روستا درباره عوامل این مستند بیان کرد: در این مستند که تهیه کنندگی، کارگردانی و تصویربرداری آن را برعهده دارم، مهرداد خاکی به عنوان تدوینگر، عارف جعفری به عنوان نویسنده حضور دارند. این مستند در مرکز مستند بسیج سازمان صدا و سیما به تولید رسیده و باید از حمید شهرابی رئیس خانه آمریکای لاتین هم بسیار تشکر کنم که همراهی بسیاری با ما داشت.
علی تک روستا در پایان درباره حضور در جشنواره «سینماحقیقت» امسال گفت: فیلمی از یک بانوی ۷۵ ساله در حال تولید دارم که حدود ۵۰ سال است تنهایی زندگی می کند و هر هفته قله توچال را صعود می کند. در تلاش هستم تا برای جشنواره «سینماحقیقت» امسال مراحل تولید و پس تولید آن به اتمام برسد.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها