نشست مدیران ساترا و اعضای ABU برگزار شد | پایگاه خبری صبا
امروز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۴۹

نشست مدیران ساترا و اعضای ABU برگزار شد

رئیس، مدیران ساترا و برخی اعضای کمیته تلویزیون اتحادیه ABU در نشستی با یکدیگر دیدار و پیرامون امر تنظیم‌گری و زمینه‌های همکاری با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی(ساترا)، نشست مدیران ساترا و اعضای ABU با حضور جواد رمضان‌نژاد رئیس ساترا، محسن قائمی‌نسب قائم‌مقام ساترا، حسن صفرعلی مدیر تعاملات بین‌الملل و آموزش ساترا، آئوکی کازونوری رئیس کمیته برنامه (رادیو- تلویزیون- جشنواره) و هنیزه حمزه مدیر کمیته تلویزیون اتحادیه ABU برگزار شد.

رمضان‌نژاد در این جلسه بیان کرد: ظرفیت‌های تمدنی که در آسیا وجود دارند بنا به دلایل مختلف نتوانسته‌اند در جهان و رسانه‌های جهانی عینیت پیدا کنند. ABU خاستگاه تمدن بشری آسیاست و ما معتقدیم حرف‌های بسیاری برای گفتن وجود دارد که این کمیته می‌تواند آنها را بیان کند.

وی در ادامه گفت: خانواده، حیا و تحمل یکدیگر مشخصات فرهنگ غنی شرق است و در جهان رسانه‌ای امروز جای این حرف‌ها خالی است؛ در ABU یا هر سازمان رسانه‌ای دو بعد عملی و تئوری وجود دارد. بعد عملی با اشتراک مساعی فنی و دیگر روش‌ها در حال انجام است اما بعد تئوری با غنای فرهنگی، بسیار قابل ارتقاست. بر همین اساس ما ظرفیت‌های زیادی برای کمک در این زمینه به دوستان داریم.

رئیس ساترا در تشریح اقدامات تنظیم‌گری در ساترا عنوان کرد: ما واقف هستیم که پیشرفت تکنولوژی، مفهوم رسانه در حال حاضر و آینده را تغییر خواهد داد. ما در ساترا از ظرفیت فرهنگی موجود در ایران، با پشتیبانی حاکمیت و پتانسیل‌های موجود در راستای تعالی جامعه استفاده می‌کنیم. جامعه ما به سمت لیبرال شدن پیش می‌رود و این امر در حوزه تولیدات هنری و فرهنگی نیز وجود دارد و اتفاق می‌افتد. ما قصد داریم از ظرفیت‌ رسانه‌ای غیر رسمی کشور در راستای معرفی و ترویج فرهنگ و تمدن غنی ایران بهره‌مند شویم.

رمضان‌نژاد خاطرنشان کرد: شاید در کشور ما به دلیل شرایط خاص جغرافیایی، تاریخی و ژئوپولیتیکی مانند سایر نقاط جهان و حتی آسیا امکان بهره‌مندی از تلویزیون‌های خصوصی را نداشته باشیم اما هم‌اکنون فضای رسانه‌ای و تکنولوژی به شکل غیر رسمی ایجاد شده است. همگرا کردن این موارد در جهات اهداف کلان ایران کاری است که ساترا انجام می‌دهد و دارای دو بعد مهم است. رعایت حقوق سکوها به‌عنوان سرمایه‌گذار و کاربران و مصرف‌کنندگان که این دو بعد هم در ساترا پیگیری می‌شوند.

وی با تاکید اضافه کرد: از آنجا که موضوع تنظیم‌گری امری جهانی است مایلیم از تجربیات دوستان در ABU در سطح منطقه و سایر کشورها استفاده کنیم. ما مشتاقیم در کنفرانس بعدی ABU یک بخش ویژه به فلسطین اختصاص پیدا کند. این موضوع اهمیت بسیاری دارد که ما نسبت به جشنواره‌های غربی در این بخش عقب هستیم.

صفرعلی در ادامه این نشست ضمن تشریح ساختار کلی ساترا یادآور شد: ساترا در سه وجه تنظیم و تدوین مقررات، صدور مجوز فعالیت و تولید و نشر و نظارت و پایش محتوا فعالیت دارد.

وی درخصوص شبکه‌های تنظیم‌گری در دنیا گفت: در دنیا شاهد تشکیل شبکه‌های تنظیم‌گری هستیم اما این شبکه در آسیا وجود ندارد. ما پیشنهادی در قالب طرحی مدون در این زمینه آماده کرده‌ایم که ABU به دلیل تجمع و عضویت کشورها قابلیت کمک به پیشرفت این امر را دارد. انتشار تولیدات مختص به فلسطین در جشنواره‌ها و کشورهای اعضای ABU همچنین استفاده از فناوری‌های حوزه هوش مصنوعی نیز مواردی است که می‌توان نسبت به آنها صحبت و اقدام کرد.

حمزه نیز با شنیدن صحبت‌های رئیس و مدیران ساترا و موضوعات مطرح شده در نشست توضیحات مختص به هر موضوع را بیان و تصریح کرد: ما بسیار علاقمندیم با ایران در زمینه‌های مختلف همکاری داشته باشیم و از این همکاری‌ها استقبال می‌کنیم.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار

پربازدیدها