به گزارش خبرگزاری صبا به نقل از روابط عمومی بنیاد آفرینشهای هنری نیاوران، نصرالله داوودی در نشست پژوهشی موسیقی فیلم به بررسی زندگی و آثار رندی نیومن آهنگساز، خواننده، ترانهسرا، پیانیست، گیتاریست و رهبر ارکستر خواهد پرداخت.
این جلسه سومین نشست از مجموعه نشستهای متوالی است که به خدمات خانواده نیومن در تاریخ هالیوود میپردازد.
رندال استوارت نیومن معروف به رندی نیومن، ۲۸ نوامبر ۱۹۴۳ در لس آنجلس چشم به جهان گشود، گرچه پدرش یک پزشک متخصص داخلی بود و اهل موسیقی نبود ولی سه عموی بزرگتر او یعنی آلفرد، امیل و لیونل نیومن از بزرگترین آهنگسازان تاریخ هالیوود بودند.
وی از کودکی به فراگیری پیانو پرداخت و از هفده سالگی عملا به ترانهسرایی، خواندن و نواختن پیانو روی صحنه پرداخت و برای تحصیلات موسیقی به دانشگاه کالیفرنیا رفت.
رندی نیومن در سال ۱۹۶۲ با ساختن موسیقی برای سریال تلوزیونی «عشقهای بسیار دابی گیلز» عملا به عرصه آهنگسازی برای فیلم راه یافت.
در دهه شصت فعالیت ساخت موسیقی فیلم او بیشتر معطوف به سریالهای تلویزیونی مانند «گمشده در فضا»، «خانه پیتن»، «سفر به قعر دریا» و «دفاع از جود» بود، البته فعالیت ساخت موسیقی فیلم واقعی او از سال ۱۹۷۱ و با فیلم بوقلمون سرد آغاز شد، سپس به دلیل اجرای کنسرتهای فراوان پاپ و راک از موسیقی فیلم دور ماند تا اینکه در سال ۱۹۸۱ با موسیقی فیلم «موسیقی ضربی» همزمان نامزد دو اسکار شد و همین باعث شد جدی تر به موسیقی فیلم بپردازد.
سبک آهنگسازی ارکسترال او بیشتر به آهنگسازان بزرگ هالیوود مانند المر برنشتاین و موریس ژار شباهت دارد. و تاکنون نامزد بیست جایزه اسکار، برنده دو اسکار، هفت جایزه گرمی و دو جایزه امی شده است.
وی همچنین دهها جوایز بینالمللی دیگر را نیز در کارنامه خود دارد. رندی نیومن را به عنوان یک آهنگساز ارکسترال هالیوودی جدا میتوان میراثدار خوبی برای نسل اول آهنگسازان نیومن در دوران طلایی هالیوود دانست.
از مهمترین آثار وی میتوان به موسیقی ضربی، بیداری، طبیعی، کله چرمیها، ملاقات با خانواده فوکر،ملاقات با والدین، بوقلمون سرد، فلفل، پدر و مادری، تکرو، مایکل، ماجرای یک ازدواج و همچنین انیمیشنهای موفقی مانند «داستان اسباب بازی ۱و ۲ و ۳ و ۴»، «دانشگاه هیولاها»، «شاهزاده و قورباغه»، «زندگی یک حشره»، «ماشینها ۱ و ۳ » و… اشاره کرد.
نشست بررسی موسیقی فیلمها برای بررسی آثار رندی نیومن، پنجشنبه ۲۸ آذرماه ساعت ۱۷ در اتاق کنفرانس فرهنگسرای نیاوران برگزار میشود.
حضور علاقهمندان در این نشست آزاد است.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است