وی افزود: پرداخت حق بیمه کمترین کاری است که دولت میتواند در حمایت از هنرمندان انجام دهد. بسیاری از آموزشگاهها چند ماه تعطیل بودند و در این دوران هیچ کنسرتی برگزار نشد، موسیقیدانان تقریبا هیچ درآمدی نداشتند. برای حمایت از هنرمندان صحبتهای بسیاری شده است ولی این حمایتها بوقوع نپیوسته که هنرمندان آن را لمس کنند.
رییس کانون مدرسان خانه موسیقی درباره آموزش آنلاین موسیقی نیز بیان کرد: من با آموزش آنلاین موسیقی مخالفم زیرا بازدهی آن بسیار کمتر از آموزش حضوری است. البته دغدغههای مردم در حال حاضر مسایل دیگری است که به سمت آموزش موسیقی نمیآیند و دولت حتما باید حمایت جامعی از آموزشگاهها داشته باشد.
بازرس خانه موسیقی در ادامه سخنانش درباره نقش این نهاد صنفی در حمایت از هنرمندان موسیقی اظهار کرد: خانه موسیقی دغدغه هنرمندان را دارد اما باید از طریق ارشاد حمایتی بشود تا به هنرمندان کمک کند. خانه موسیقی همیشه دغدغه حمایت از هنرمندان موسیقی را در همه برههها داشته است و آنها را در قالب انتشار بیانیهها و صحبتهایی که انجام میشود، بیان میکند.
این نوازنده و مدرس پیشکسوت سنتور درباره فعالیتهای شخصی خود در دوران قرینطینه گفت: من نوروز امسال در خانه ماندم، به مسافرت نرفتم و بسیاری از وقت خودم را به ساز زدن و آهنگسازی گذراندم. البته با رعایت تمام مسایل بهداشتی از قبیل ماست و دستکش و … در زمانهای بسیار کوتاهی با همسرم در پارک پیاده روی هم کردم. ولی در کل خانه ماندم و مراقب سلامت خود بوده و هستم.
هاشمی در پایان سخنانش با اشاره به زحمات کادر درمانی کشور گفت: سلامتی همه ما در این مدت مدیون عزیزان کادر درمانی است و میدانیم بسیار فداکاری کردند و از همه نهادها و ارگانها بیشتر زحمت کشیدند تا جامعه و مردم در سلامت باشد. از آنها صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم.
انتهای پیام/
There are no comments yet