امیرمحمد تفتی خواننده در گفتگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری صبا درباره کارهای جدید خود گفت: آلبوم «دگر هیچ» در مراحل نهایی قرار دارد و قرار است تا اواخر خرداد ماه سال جاری منتشر شود البته این اثر موسیقایی به صورت اینترنتی در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.
وی افزود: متاسفانه زمانیکه می خواهیم یک اثر را منتشر کنیم شرایط اخذ مجوز خیلی سخت است و گاهی چند سال زمان می برد در صورتیکه یک اثر مناسب با یک زمان خاص خلق شده است و اگر زمان طولانی بگذرد تاثیرگذاری خود را از دست می دهد.
این خواننده موسیقی که در ارکستر نیز می خواند با اشاره به اینکه آلبوم «دگر هیچ» شامل دو قسمت می شود، تاکید کرد: این اثر موسیقایی در دستگاه سه گاه، شور،ابوعطا و… است که شامل ۶ تصنیف، دو آواز و یک قطعه بی کلام می شود. قرار بود این اثر از سوی یک انتشارات روانه بازار موسیقی شود ولی متاسفانه در چند سال اخیر انتشارات موسیقی حقوق هنرمندان را رعایت نمی کنند و به موقع حق هنرمندان را نمی دهند در نتیجه هنرمندان ناچار هستند اثر خود را از طریق اینترنت منتشر کنند و چون کپی رایت رعایت نمی شود هنرمندان دچار ضرر می شوند.
وی در بخش دیگر این گفتگو درباره برگزاری کنسرت های آنلاین نظر خود را اینگونه بیان کرد: به نظر من برگزاری این کنسرت ها ضرورتی ندارد و فقط جنبه تجاری دارد، زیرا در کنسرت هنرمند و مخاطبان باید از نزدیک با هم ارتباط داشته باشند. کنسرت های آنلاین اگر به صورت بداهه خوانی یا بداهه نوازی برگزار شوند حرفی برای گفتن دارند ولی زمانیکه کنسرت برنامه ریزی می شود که آنلاین باشد جنبه تجاری بودن آن پررنگ تر می شود. به عنوان مثال اگر یک کنسرت آنلاین توسط یک اپراتور خاص تلفن همراه برگزار شود و ۷۰۰ هزار بیننده داشته باشد و هرکدام از بیننده ها اگر شارژ پنج هزار تومانی استفاده کنند حدود ۳۵ میلیارد تومان به جیب آنجا می رود و ظاهرا برای اپراتور قطع و وصل شدن اینترنت هم مهم نیست.
بیشتر بخوانید
کنسرتهای آنلاین با این وضع اینترنت فقط نارضایتی مردمی ایجاد میکند
سالار عقیلی برای محمدرضا شجریان خواند/ نقاط قوت و ضعف برپایی کنسرت آنلاین
خواننده آلبوم «دگر هیچ» درباره وضعیت هنرمندان در شرایط فعلی که تعطیلی چندین ماهه فعالیت های هنری را داریم، خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از هنرمندان در وضعیت بدی قرار دارند و دولت هیچ نوع حمایتی از آن ها نمی کند. فقط تعداد محدودی از هنرمندان مورد توجه قرار می گیرند که این افراد از قبل به دلیل حمایت های مداوم مشکلی ندارند و هر روز غنی تر از روز گذشته می شوند پس دولت باید فکری به حال هنرمندان دیگر کند زیرا این عزیزان ارزشمند هستند و باید بدون دغدغه فکری به هنر خود فکر کنند.
وی در پایان گفت: کرونا با اینکه شرایط سختی به وجود آورده ولی باعث شد هنرمندان بیشتر خلق کنند. خلاقیت در این ایام بیشتر شده است و آثار بیشتری با کیفیت بهتر نسبت به قبل ساخته شده است پس ما باید از این شرایط برای بهبود وضعیت هنر استفاده کنیم.
غزاله سعادتی
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است