سالم صلواتی در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری صبا از آماده شدن نسخه نهایی فیلم سینمایی خود با نام «پدران» خبر داد و گفت: فیلم سینمایی «پدران» سال قبل در جشنواره ملی فیلم فجر حضور داشت و قصد داشتیم بعد از جشنواره دوباره روی تدوین آن کار کنیم که متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تاخیر افتاد و بالاخره در تیرماه این کار انجام شد.
وی افزود: تقریبا فیلم ۹ دقیقه کوتاهتر شده و کارِ رنگ و موسیقی و ادیت صدا نیز تمام شده است.
صلواتی درباره فیلمنامه جدید خود نیز اظهار کرد: همزمان با فیلم «پدران» درگیر فیلمنامه بلند دیگری بودم که تمام شده است و هماکنون در جستجو برای پیدا کردن سرمایهگذار هستم. نام این اثر هنوز مشخص نیست اما فیلمبرداری در کردستان خواهد بود.
وی درباره موضوع فیلمنامه جدید خود گفت: داستان درمورد کودکان است که براساس شعر معروفی از شاعر کورد، شیرکو بیکس و همچنین قصه «دختر کبریت فروش» کریستین اندرسون است.
کارگردان فیلم کوتاه «آینههای پریده رنگ (شوبو)» درباره اکران آنلاین این فیلم کوتاهش نیز توضیح داد: اینکه با این کار موافق باشم یک بخش است و اینکه باید این کار را انجام دهم بخشی دیگر. ما حتی برای فیلم سینمایی «پدران» هم همه تلاشمان را کردیم که بتوانیم فیلم را به شیوهای کار کنیم که در سینماها اکران شود، اما الان با شرایطی که وجود دارد ناچار هستیم به فکر اکران آنلاین هم باشیم یعنی من فکر میکنم پروسهای در آینده پیش روی ما است که چه بخواهیم یا نخواهیم، قبول کنیم یا نکنیم، باید با اکران آنلاین فیلمها کنار بیاییم.
صلواتی با اشاره به اینکه نمایش آنلاین مزایا و معایب خودش را دارد، بیان کرد: ما فیلم را برای نمایش روی پرده سینما میسازیم اما اکران آنلاین هم تاثیرات خود را خواهد گذاشت. در نمایش آنلاین، خانوادهها معمولا فیلم را در قاب لپتاپ یا کامپیوتر خود میبینند که تفاوت آن با نمایش روی پرده سینما مشخص است.
کارگردان فیلم سینمایی «زمستان آخر» تاکید کرد: جدا از این مشکل، بحث کپی شدن فیلم است یعنی ساز و کار زیربنایی درستی برای اینکه فیلمها کپی نشوند و یا سریع در دسترس قرار نگیرند وجود ندارد و به همین دلیل فیلمها به شدت در حوزه اکران لطمه میبینند، اما واقعیتی که وجود دارد این است که تکنولوژی به سمتی میرود که شاید سینماها کمکم به خانهها منتقل شوند و مردم در خانه فیلم را مشاهده کنند. در این صورت این ترس همیشه با فیلمساز خواهد بود که فیلم را باید برای نمایش در قاب کوچکی چون موبایل، تب لت، لپتاپ و تلویزیون بسازد.
صلواتی همچنین از حال بد قافله سینمایی گفت: وضعیت کرونا، شرایط تولید و وضعیت بد اقتصادی باعث شده است که قافله سینمایی حال بدی داشته باشد، مثل بقیه مردم. چون فیلمساز اصولا سعی میکند درباره مردم، اجتماع و شرایطی که دارند فیلم بسازد و از آنها بازتابی بگیرد، حتی احتمال دارد حالش از بقیه هم بدتر باشد زیرا هم خودش آن حال را دارد و هم وضعیتی که از مردم میگیرد بد است.
وی در پایان اظهار کرد: باید امیدوار باشیم این وضعیت رفع می شود زیرا وضعیت جوری شده است که خیلی از همکاران ما بیکار هستند و وضعیت اقتصادی خوبی ندارند و دولت هم کمترین برنامه را برای حمایت از این قشر دارد. آن چیزی هم که در نظر دارد نیز مثل پرداخت کردن کمکهای حداقلی معیشتی، چیزی نیست که واقعا این شرایط را برای جامعه سینمایی قابل تحمل کند.
فروغ گشتیل
انتهای پیام/
There are no comments yet