محمدحسین صادقی تهیهکننده انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری که به تازگی پروانه نمایش خود را دریافت کرده است در گفتگو با خبرنگار سینمایی صبا توضیح داد: «لوپتو» یک انیمیشن سینمایی کمدی-موزیکال برای کودک و نوجوان است که در موسسه «فرا سوی ابعاد» شهر کرمان تولید و از بهمن سال ۹۸ آماده پخش شدهاست اما به دلیل شیوع ویروس کرونا اکران آن تا به امروز صورت نگرفتهاست.
وی درباره روند ساخت «لوپتو» بیان کرد: ایده و فیلمنامه این اثر محصول کارگروه طرح و ایده موسسه «فراسوی ابعاد» است و روند ساخت این فیلم از زمان طرح ایده تا اتمام تولید حدود ۳۰ ماه به درازا کشید و سرانجام در بهمن سال ۹۸ آماده پخش شد.
صادقی درباره موضوع این انیمیشن سینمایی اظهار کرد: داستان فیلم در مورد یک دکتر روانشناس است که بیماران خود را با روش ساخت اسباببازی درمان میکند و محصول این روش درمان، ساخت اسباببازیهایی خاص و متفاوت است که بین کودکان بسیار محبوب هستند. داستان این فیلم در یک آسایشگاه و کارگاه ساخت اسباببازی است و اتفاقاتی که در آنجا صورت میگیرد.
تهیهکننده این اثر در بخشی دیگر از صحبتهایش درباه عنوان «لوپتو» گفت: این اثر در شهر کرمان تولید شدهاست و «لوپتو» یک واژه در لهجه کرمانی به معنای اسباببازی و عروسک دستساز است. در این اثر هم نام برند اسباببازیهای کارگاه این دکتر روانشناس «لوپتو» است در واقع قصد ما از انتخاب این نام، احیای یک نام اصیل ایرانی و قدیمی رو به فراموشی بود.
وی در پایان درباره اکران «لوپتو» عنوان کرد: تمام سعی ما تولید یک محصول باکیفیت برای اکران در سینماها و مخاطب کودک و نوجوان بود اما در حال حاضر اولویت ما حفظ سلامتی کودکان و نوجوانان است به همین علت تا حل شدن شیوع ویروس کرونا برای اکران این اثر صبر خواهیم کرد.
در خلاصه داستان این انیمیشن بلند سینمایی آمده است: آقای کمالی صاحب یک آسایشگاه است که با یاد دادن ساخت اسباب بازی به بیماران خود ، آنها را درمان میکند. اسباب بازیهای ساخته شده توسط بیماران چون خلاقانهاند، بین کودکان محبوبیت زیادی دارند. به دلایلی کارگاه اسباب بازی تعطیل میشود. حال بیماران وخیم و آقای کمالی بسیار ناامید و غمگین میشود فرشتهای که به آدمهای غمگین و ناامید، امید میدهد، سعی در حل مشکلات و بازگشایی آسایشگاه اسباب بازی دارد.
الهه نظریزاده
انتهای پیام/
There are no comments yet