مهدی صباغزاده تهیهکننده فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبی» در گفتگو با خبرنگار سینمایی صبا درباره اکران این فیلم گفت: برای اکران «رمانتیسم عماد و طوبی» در انتظار پایان کرونا، باز شدن سینماها و ایجاد تغییراتی هستیم.
وی درباره اکران آنلاین فیلم بیان کرد: با اکران آنلاین کاملا مخالفم، فیلم برای اکران در سینما ساخته شده و باید آنجا به نمایش درآید، البته بعد از اینکه مردم فیلم را در سینما دیدند، میتوان آن را در پلتفرمهای اکران آنلاین برای کسانی که ندیدهاند، به نمایش درآورد.
صباغزاده افزود: فیلمهایی که قابلیت اکران را ندارند و ممکن است مدت طولانیای در انتظار آن باشند، بهتر است به صورت آنلاین به نمایش درآیند ولی فیلمهایی که حرفهای هستند و برای پرده سینما ساخته شدهاند، نباید در پلتفرمها به نمایش درآیند.
کارگردان فیلم «کلوپ همسران» درباره تفاوت فیلمهایی که برای اکران آنلاین ساخته میشوند و فیلمهایی که باید روی پرده سینما روند، توضیح داد: فیلمی که برای اکران عمومی ساخته میشود جذابیتهای خود را دارد، اگر قرار است هر فیلمی به صورت آنلاین به نمایش درآید پس درِ سینما را ببندیم. به نظر من «رمانتیسم عماد و طوبی» جذابیتهای خود را دارد و در اکران هم بسیار موفق خواهد بود پس باید منتظر باز شدن سینماها و اکران آن باشیم.
این تهیهکننده با اشاره به اینکه این روزها روی هیچ پروژهای کار نمیکند، خاطرنشان کرد: شرایط سینما برای کار کردن مساعد نیست، سینما تعطیل است، کارمندان و کارگردانان هم بیکار هستند. دولت به فکر هنرمندان نیست و هیچ راهی را باز نمیکند، به این فکر نمیکند که فیلمسازانی که سالهای سال زحمت کشیدهاند، زندگی خود را چگونه میگذرانند. ما هم مانند همه مردم کشور این روزها را میگذرانیم و فقط امیدوارم ویروس کرونا زودتر به پایان برسد تا همه دنیا آزاد شوند.
مردم فقط در سینما کرونا می گیرند؟
وی اظهار کرد: اگر الان هم سینما را باز کنند مشکلی نیست زیرا سینما بهترین شرایط را برای دیدن فیلم دارد و همه پروتکلهای بهداشتی در آن رعایت میشود. میوهفروشیها، قنادیها و حتی سوپرمارکتها بسیار شلوغ هستند و هیچ پروتکلی را رعایت نمیکنند، آیا مردم آنجا کرونا نمیگیرند؟ فقط همان ۱۰ نفری که در سالن سینما حضور دارند، مستعد ابتلا به این ویروس هستند؟ متاسفانه تنها زورشان به سینما میرسد و اولین جایی که تعطیل میکنند، سینما است.
صباغزاده در پایان درباره موفقیت فیلمهایی که روی پرده سینما میروند، تصریح کرد: فیلمها زمانی موفق میشوند که به صورت مکرر سینما را تعطیل نکنند، اگر قرار باشد به صورت پیاپی این کار را انجام دهند، بهتر است درِ سینما را کاملا ببندند. تکلیف را روشن کنند، ضرر و زیان هر روز تعطیلی و بازگشایی آن بیشتر است، کارگر را بیرون میکنند، دوباره استخدام میکنند و همین چرخه ادامه دارد.
فروغ گشتیل
انتهای پیام/
There are no comments yet