مدیر نشر کتاب دانشگاهی درباره نکات مثبت برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب و دسترسی راحتتر مردم به کتاب در این نمایشگاه توصیح داد.
به گزارش
صبا،
محمدتقی عرفانپور مدیر
نشر کتاب دانشگاهی درباره ضرورت برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب عنوان کرد: این نمایشگاه پدیده تازهای در صنعت کشور برای همکاران و مخاطبان است که تجربه اول آن در مجموع، تجربه موفق و مثبتی بود. فارغ از کم و کاستیهایی که این نمایشگاه در تجربه اول خود داشت، این حجم از استقبال مخاطبان غافلگیرکننده بود.
او با اشاره به مزیتهای نمایشگاه مجازی کتاب تهران اظهار کرد: یکی از فواید نمایشگاه این است که افراد حتی در دوردستترین نقاط کشور نیز میتوانند مثل فردی که در تهران و سایر کلانشهرها زندگی میکند به همه کتابهای مورد نیاز خود بدون محدودیت رفت و آمد دسترسی داشته باشند. مزیت دیگر این رویداد فرهنگی این است که جلوی ورود افرادی که کتاب سایر ناشران را در نمایشگاه حضوری میفروختند، گرفته است و دیگر نمیتوانند در غرفههایشان آثار سایر ناشران را بفروشند.
این ناشر ادامه داد: در نمایشگاه فیزیکی مبنا بر این بود که ناشر باید با حضور در نمایشگاه و فروش کتابهایش بتواند این پول را به چرخه تولید بازگرداند نه اینکه تعدادی مراکز پخش، کتابهای او را بفروشند. میتوان در نمایشگاه فیزیکی هم شرایطی پیشبینی کرد که هر ناشری نتواند کتاب سایر ناشران را بفروشد و باید زمینهای فراهم کرد که یک یا چند صندوق فروش کلی تعبیه شود تا به سوی سالمسازی فضای نمایشگاه کتاب حرکت کنیم.
مدیر نشر کتاب دانشگاهی با طرح این موضوع که در نمایشگاه مجازی کتاب عیار و وزن هر ناشری مشخص میشود، بیان کرد: جایگاه یک ناشر در نمایشگاه مجازی به خوبی عیان میشود و او میتواند همه کتابهای خود را در معرض دید علاقهمندان قرار دهد در حالی که شاید در نمایشگاه فیزیکی به دلیل محدودیت فضا امکان عرضه همه کتابهایش را نداشت.
عرفانپور در پایان خاطرنشان کرد: البته در این زمینه برگزارکنندگان نمایشگاه باید از تکرار برخی کاستیهای سال گذشته پیشگیری کنند و مانع ایجاد مشکلاتی که ناشران با پست داشتند یا مردم با پست داشتند یا بحث مسائل زیرساختی نمایشگاه شوند.
دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمنماه آغاز شده است و تا دهم بهمنماه ١۴٠٠ ادامه خواهد داشت. علاقهمندان برای بازدید و خرید کتاب میتوانند به ketab.irمراجعه کنند.
انتهای پیام/
There are no comments yet