«روز واقعه» و نگاهی متفاوت به عاشورا | پایگاه خبری صبا
امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۰۸
معرفی فیلم؛

«روز واقعه» و نگاهی متفاوت به عاشورا

فیلم سینمایی «روز واقعه» به کارگردانی شهرام اسدی و تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته را می‌توانید از طریق پلتفرم‌های اکران آنلاین ببینید.

به گزارش خبرنگار سینمایی برگزاری صبا، طبق روال پنجشنبه‌های هر هفته که به سراغ فیلم‌های داستانی، کوتاه، مستند و انیمیشن می‌رویم، این هفته به مناسبت روز عاشورا فیلم سینمایی «روز واقعه» محصول سال ۱۳۷۳ به کارگردانی شهرام اسدی و تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته را برای شما مخاطبان صبا معرفی می‌کنیم.

این فیلم از روز عروسی پر شر و شور عبدالله با راحله آغاز می‌شود، عروسی‌ای که عبدالله سال‌ها برای آن لحظه‌شماری می‌کند اما ناگهان با ندایی روبه‌رو می‌شود که او را به یاری می‌خواند. عبدالله به ندا گوش می‌سپارد و به یاری امام حسین (ع) می‌رود تا در این مسیر با مسائل و مشکلات بی‌شماری دست و پنجه نرم کند.

عبدالله دهم محرم و در روز عاشورا به کربلا می‌رسد و جنگ را پس از پایان آن مشاهده می‌کند؛ نگاه او غربت آوارگان و پایان جنگ را به خوبی نمایان می‌کند و حال وقت بازگشت به سوی راحله است.

ازجمله نقاط قوت این فیلم که از ابتدا توجه مخاطب را به خود جذب می‌کند می‌توان به موسیقی متن آن اشاره کرد؛ موسیقی‌ خاصی که توسط مجید انتظامی ساخته شد و از سیزدهمین جشنواره ملی فیلم فجر موفق به دریافت بهترین سیمرغ بلورین شده است.

نگاه متفاوت به واقعه عاشورا از دیگر نقاط مثبت فیلم است؛ مخاطب این روز را از زاویه‌ای که پیش از این نشنیده‌ است، می‌بیند و همین مساله حس کنجکاوی آن را برمی‌انگیزد.

علیرضا شجاع‌نوری، عزت‌الله انتظامی، جمشید مشایخی، مهدی فتحی، محمدعلی کشاورز، سعید نیکپور، عنایت‌الله بخشی، حسین پناهی، ژاله علو، حمیده خیرآبادی و لادن مستوفی تیم بازیگران «روز واقعه» هستند که بر تاثیر آن می‌افزایند.

این فیلم در سیزدهمین جشنواره ملی فیلم فجر حضور داشت و در ۱۰ بخش «بهترین فیلم»، «بهترین موسیقی متن»، «بهترین چهره‌پردازی»، «بهترین فیلم دوم»، «بهترین صحنه آرایی»، «بهترین فیلمنامه»، «بهترین کارگردانی»، «بهترین بازیگر نقش اول مرد»، «بهترین تدوین» و «بهترین فیلمبرداری» نامزد دریافت جایزه بود که به پنج سیمرغ «بهترین فیلم» برای شهرام اسدی، «بهترین موسیقی متن» برای مجید انتظامی، «بهترین چهره‌پردازی» برای عبدالله اسکندری، «بهترین فیلم دوم» برای شهرام اسدی و «بهترین صحنه آرایی» برای مجید میرفخرایی دست یافت.

فروغ گشتیل

انتهای پیام/

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار

پربازدیدها