دو هیات انتخاب دیگر از هشتمین جشنواره فیلم شهر معرفی شدند | پایگاه خبری صبا
امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۰۰

دو هیات انتخاب دیگر از هشتمین جشنواره فیلم شهر معرفی شدند

اعضای هیات انتخاب بخش «اقلام تبلیغات سینمای ایران و آفرینش‌های هنری شهری» و «سینمایی» هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند.

به گزارش صبا به نقل از ستاد خبری هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر در بخش‌های مسابقه پویانمایی، سریال‌های تلویزیونی و نمایش خانگی، سینمای ایران، محله و اقلام تبلیغات سینمای ایران و آفرینش‌های هنری شهری، مستند و فیلم‌های داستانی کوتاه و نیمه‌بلند برگزار خواهد شد.

عبدالحمید قدیریان، کامبیز صبری، آرش رصافی، علی حیاتی و محمد بدرلو انتخاب آثار در قالب عکس، پوستر، آنونس و تیزر فیلم، بیلبورد و المان‌های شهری را در این جشنواره برعهده دارند و سعید مستغاثی، سیدمحمدرضا خوشرو و عباس رافعی نیز وظیفه انتخاب آثار سینمایی این جشنواره را انجام می‌دهند.

هیات انتخاب اقلام تبلیغات سینمای ایران و آفرینش های هنری شهری

عبدالحمید قدیریان متولد ۱۳۳۹ فارغ‌التحصیل رشته نقاشی در مقطع کارشناسی ارشد بوده و دارای گواهی درجه یک هنری در رشته طراحی صحنه و لباس از وزارت ارشاد اسلامی است. او از سال ۱۳۶۰ به عنوان نقاش فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد. وی همچنین در سال ۱۳۶۵ فعالیت در سینما را با فیلم سینمایی «گذرگاه» به عنوان چهره‌پرداز شروع کرد.

قدیریان در سال ۱۳۶۶ با فیلم سینمایی «هراس» در عرصه طراحی صحنه و لباس مشغول به کار شد و آثار متعددی را تا به امروز طراحی کرده و در جشنواره‌های سینمایی و هنری از او تقدیر شده است.

کامبیز صبری متولد ۱۳۴۶ کارشناسی ارشد گرافیک و مدرس دانشگاه است. وی تاکنون نمایشگاه‌های گروهی و انفرادی متعددی در گالری‌ها و موزه های مدرن داخل و خارج از کشور داشته است. همچنین جوایز متعددی از جمله سومین بینال و دومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی ایران و جایزه بین‌المللی اسکای واردز در سال ۲۰۱۱ را کسب نموده است.

آثار وی تحسین شده در بینال ششم مجسمه‌سازی ایران و منتخب بینال مجسمه‌سازی ۲۰۰۷ تویومورا ژاپن و بینال ۲۰۱۲ بنگلادش و بینال ۲۰۱۳ فلورانس است. صبری در بسیاری از رویدادهای هنری کشور نظیر بینال‌ها و سمپوزیوم‌های مجسمه‌سازی و نمایشگاه‌های دوره‌ای هنر، به عنوان داور و سیاستگذار حضور داشته است.

آرش رصافی متولد ۱۳۵۰ کارگردان و تدوین‌گر است. وی فارغ‌التحصیل کارشناسی کارگردانی و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی است. رصافی مؤلف کتاب «رباعی سینما»، عضو هیات موسس آکادمی فیلم کوتاه ایران، مدیر عامل شرکت فیلمسازی بهنام فیلم، عضو هیات مدیره انجمن فیلم کوتاه ایران بوده و در حال حاضر معاون تولید و پشتیبانی انجمن سینمای جوانان ایران است.

ساخت فیلم‌های «غبار»، «ورطه»، «تولد یک فیلمساز»، «مرگ یک مترسک»، «دروغ»، «مرآت» «تلفن»، «زمین»، «کانی‌کاو»، «پرده سفید» و تدوین و تصویربرداری بیش از ۵۰ فیلم کوتاه؛ مستند و داستانی را در کارنامه دارد.

محمد بدرلو متولد ۱۳۷۰، فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر، در زمینه عکاسی سینما و تصویربرداری فعالیت می‌کند. عکاسی فیلم‌های سینمایی «بی‌رویا»، «تا ابد»، «زالاوا»، «روز صفر»، «سه کام حبس»، «سرخ پوست»، «تنگه ابوقریب»، «هتریک»، «خشم و هیاهو» و… را در کارنامه خود دارد.

او سال گذشته برنده تندیس عکاس سال سینمای ایران شد.

علی حیاتی متولد ۱۳۵۷، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارتباط تصویری از دانشگاه هنر تهران است. او موسس و مدیر کارگاه طراحی «سه در چهار»، مدیر هنری و خلاقیت موسسه «موکب آرت» بوده و برنده جایزه دوسالانه پوستر جهان اسلام در سال ۸۸، نامزد دریافت سیمرغ بلورین در بخش پوستر فیلم در سال ۹۶ است.

هیات انتخاب بخش سینمایی

سعید مستغاثی متولد ۱۳۴۰ در تهران است. او فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی سینما بوده و روزنامه‌نگار، منتقد سینما و مستندساز است. او همچنین برنامه‌های تلویزیونی «سینما تئاتر۷۴»، «با شما برای شما»، «زن در تاریخ سینما» و مستندهایی همچون «راز آرماگدون»، «محراب انقلاب»، «پیش از آغاز»، «آب در هاون»، «اشغال»، «…و اینک آخرالزمان»، «در مسیر نیل» و… را در کارنامه خود دارد.

سیدمحمدرضا خوشرو دکتری علوم ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبایی، عضو شورای عالی نمایش سیما، مدرس دانشگاه و مدیر شبکه تلویزیونی نسیم است. او همچنین مشاور معاون سیما، مدیر گروه‌های مختلف پژوهشی و نقد ارزیابی برنامه‌های مرکز پژوهش‌های اسلامی صداوسیما و مدیر اطلاعات و برنامه‌ریزی بنیاد سینمایی فارابی و مشاور دبیر جشنواره فیلم فجر بوده است.

عباس رافعی متولد ۱۳۴۱ در شیراز، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده است. وی فارغ‌التحصیل رشته فیلم‌نامه‌نویسی از دانشکده صدا و سیما بوده و کارشناس ارشد ادبیات دراماتیک از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد است. از ساخته‌های او می‌توان «راز مینا»، «پروانه در باد»، «آیه‌های زمینی»، «راه طی شده»، «بیگانگان»، «آفتاب بر همه یکسان می‌تابد»، «تولدی دیگر»، «کیمیا و خاک»، «ملاقات»، «آزادراه»، «آوازهای سرزمین من»، «فصل فراموشی فریبا» و… را نام برد. او همچنین برنده دیپلم افتخار و جایزه بهترین فیلمنامه در جشنواره بین‌المللی فیلم آوانکا شد و جوایز بین‌المللی متعددی دریافت کرده است.

هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر به دبیری مجید اکبرشاهی تابستان سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

There are no comments yet


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۹/۰۱۴/۹۱۳/۴۰۰
  • زودپز
    ۱۷۱/۳۵۴/۰۳۵/۰۰۰
  • تمساح خونی
    ۱۶۸/۲۸۰/۴۲۷/۲۵۰
  • مست عشق
    ۱۲۰/۲۹۹/۷۲۰/۷۵۰
  • پول و پارتی
    ۹۰/۰۰۰/۳۵۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • صبحانه با زرافه‌ها
    ۶۵/۳۲۳/۷۹۱/۵۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۴۸/۱۴۲/۱۱۹/۵۰۰
  • قیف
    ۲۷/۰۲۷/۶۵۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۵/۵۹۴/۸۹۸/۶۰۰
  • قلب رقه
    ۱۴/۰۲۶/۷۲۶/۰۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۲/۳۹۲/۰۶۱/۵۰۰
  • شه‌سوار
    ۱۰/۶۱۵/۹۴۸/۵۰۰
  • باغ کیانوش
    ۶/۰٬۷۰/۷۸۴/۰۰۰
  • شنگول منگول
    ۱/۲۴۶/۰۲۷/۵۰۰
  • استاد
    ۹۹۲/۹۳۰/۰۰۰
  • سه‌جلد
    ۳۸۰/۷۹۰/۰۰۰
  • نبودنت
    ۲۴۸/۶۶۰/۰۰۰
  • شبگرد
    ۱۸۳/۳۵۰/۰۰۰