حسین نمازی فیلمنامهنویس و کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری صبا درباره فعالیتهای این روزهای خود گفت: بعد از سریال «حوالی پاییز» که سال پیش از شبکه سه سیما پخش شد، مشغول نوشتن شدم و در حال حاضر چهار فیلمنامه آماده دارم.
وی ادامه داد: به دنبال این هستم که امسال یکی از این فیلمنامهها را که با دغدغههای شخصی نوشته شده و سینمایی است با روایت خودم بسازم و برای سال آینده هم یک سریال خواهم داشت. این دغدغههایی که از آن نام بردم اجتماعی است که در آن تم عاشقانه هم وجود دارد.
نمازی درباره این فیلمنامههای سینمایی و سریال خود و اینکه آیا مثل «حوالی پاییز» که به داستان حادثه «منا» میپرداخت با یک محوریت خاصی پیش میرود، توضیح داد: یک بخشی از آنها در تاریخ این مملکت میگذرد اما مشخصا حادثه خاصی را در نظر ندارد و مثل «حوالی پاییز» نیست.
کارگردان «حوالی پاییز» درباره سریال «ارغوان» که قرار بود آن را بسازد نیز بیان کرد: پارسال سریالی به اسم «ارغوان» داشتم که درام عاشقانهای بود و می خواستیم با سیمافیلم همکاری کنیم اما تا امروز این اتفاق میسر نشده است. مسئولان سیمافیلم داستان سریال را دوست داشتند اما به دلیل عوض شدن حداقل چهار مدیر روندِ رفتن و پیگیری کردن دیگر فرسایشی شده بود و ترجیح دادیم برای نمایش خانگی کار کنیم. البته که هنوز قطعی مشخص نشده و همچنان امکان دارد که از تلویزیون پخش شود.
کارگردان «آپاندیس» درباره اولویت تولید خود گفت: ترجیح من این است که اول فیلم سینمایی خود را بسازم، هرچند «آپاندیس» همچنان دارد کار میکند و آخرین جایزهای که برای آن گرفتم مربوط به جشنواره اسپانیا بود و در هفته آینده هم باید برای جشنوارهای به فرانسه بروم اما در اکران «آپاندیس» نشد که مانور بدهم و امیدوارم فیلم بعدیام هم در جشنواره و هم در اکران موفقتر باشد.
نمازی درباره ذایقه مخاطب، فیلمهای تولید شده و اکرانهای شکست خورده نیز مطرح کرد: این مساله فقط مربوط به فیلمساز نمیشود و تهیهکننده و مناسبات و وضعیت اکران هم باید به ایدههای جدید اعتماد کنند البته که کلا در ایران با تغییر خیلی میانه خوبی ندارند و مقاومت میکنند. وقتی فیلمهای خاصی در سینمای ایران فروش میکنند این طبیعی است که تهیهکنندهها برای تهیه فیلم در ژانرهای خاص راضی نمیشوند مگر اینکه یک نفر فیلمی بسازد و با موفقیت روبرو شود تا دوباره این اعتماد ایجاد شود.
وی با اشاره به حضور دولت برای رفع این مشکل توضیح داد: شاید الان باید دولت با سیاستگذاری جدید از ایدههای جدید و خوب حمایت کرده و به آنها امکانات خاصی بدهد. ما این را از دولت میخواهیم چون سینمای ما دولتی است و اگر دست کمپانیهای فیلمسازی بود قضیه متفاوت میشد.
نمازی در پایان بیان کرد: الان سینما باید به فضای جامعه کمک کند. جامعه نیاز به نشاط دارد که میتوان این نشاط را از سمت سینما ایجاد کرد اما یک مقدار هنرمندانه تر باید باشد.
محمد زکی زاده
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است